سمیه قاسمی پنجشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۰

در تهیه این شیرینی از مارگارین، کره و یا روغن استفاده می شود. شما می توانید با توجه به ذائقه خود این دستور غذایی را تهیه نمایید.باید توجه داشت شیرینی هایی که از کره تهیه شده اند همیشه خوشمزه تر و سالم تر هستند. قرابیه های سفید نشاسته ای دارای بهترین طعم و ماندگاری طولانی هستند.

 

مواد لازم :

400 گرم 2-3 قاشق غذاخوری آرد ذرت

100 گرم پودر شکر (1 فنجان)

3 عدد زرده تخم مرغ

250 گرم کره نرم یا مارگارین

 نیم بسته یا یک قاشق سر صاف از پودر خمیرمایه

 

 قرابیه سفید نشاسته ای

 

طرز تهیه :

شکر را در یک کاسه با زرده تخم مرغ، پکینگ پودر، کره مخلوط می کنیم تا به طور کامل با هم ترکیب شوند.

نشاسته ذرت را به تدریج اضافه می کنیم تا یک خمیر نرم به دست آید.

توپ های گرد و کوچک خمیری به اندازه گردو را داخل سینی که با کاغذ روغنی پوشیده شده می چینیم.

سینی را داخل فری که قبلا با حرارت 180 درجه گرم شده به مدت 10 دقیقه می پزیم. به طوری که شیرینی ها با رنگ سفید پخته شوند و تغییر رنگ ندهند.

پس از خنک شدن قرابیه ها را داخل ظرف مخصوص پذیرایی بچینید.

شیرینی قرابیه نشاسته ای آماده می باشد. بنا به سلیقه و ذائقه خود می توانید با پودر شکر یا سس شکلات یا به شکل ساده سرو نمایید.



شارژ سریع موبایل