ندا نیک روش شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۰

تحفه آشپزی لبنانی برای دوستداران سیب‌زمینی كه مخلفاتش هم همراهش است. اگر مهمان دعوت كرده‌اید و قصد دارید شام را جدا سرو كنید، برای پیش غذا بتاتاحاره یا به زبان خودمان سیب‌زمینی داغ یكی از پیشنهادهای ماست.


مواد لازم برای 4 نفر:

سیب‌زمینی متوسط: 3 عدد، فندقی

پیاز متوسط: یك عدد، خلالی

روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری

پودر تخم گشنیز: 2 قاشق چای‌خوری

گشنیز ساطوری: 3 قاشق غذاخوری

سیر له شده: 2 عدد

زردچوبه: یك قاشق چای‌خوری

نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم

نكات:

1- برای سرو آن ماست چكیده، پودر سیر، نعناع، نمك و فلفل را مخلوط كنید.

2- به جای سیر می‌توانید از پودر سیر استفاده كنید.

روش تهیه:

1 - روغن را روی شعله متوسط داغ كنید. پیاز را 4 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود، سپس از روغن خارج كنید.

2 - روغن را دوباره داغ كنید. در صورت نیاز كمی روغن اضافه كنید. سیب‌زمینی  را در آن سرخ كنید. هنگامی كه سیب‌زمینی شروع به رنگ‌گرفتن كرد، زردچوبه، تخم‌گشنیز و نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و مخلوط كنید.

3 - سیر و پیاز را به تابه برگردانید و پس از یك دقیقه آن را سرو كنید.



شارژ سریع موبایل