نگار محمدی جمعه ۱۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۰

مواد لازم

-  روغن زيتون 1 قاشق سوپخوري
   
-
 پياز سفيد،نگيني شده 1 عدد
   
-
 قارچ دكمه اي،ورقه شده 250 گرم
   
-
 برگ اسفناج تازه خرد شده 2 پیمانه
   
-
 پنير سوئيسي،به قطعات كوچك خرد شده ½ پیمانه
   
-
 تخم مرغ 8 عدد
   
-
 شير 2 الي 3 قاشق سوپخوري
   
 -  نمك و فلفل تازه به ميزان لازم

 

از این املت نمیشه گذشت!

 

طرز تهیه

1- ابتدا فر را با دماي 350 درجه فارنهايت(175 درجه سانتيگراد) گرم كنيد.تابه مخصوص تارت را با اسپري روغن كمي چرب كنيد سطح ماهيتابه كاملا با روغن چرب شود.

2-  در يك قابلمه كوچك روغن زيتون را به ارامي گرم كنيد.پياز و قارچ را اضافه كرده و 15 الي 20 دقيقه آنقدر به هم بزنيد تا حالت كاراملي پيدا كند.در اين مرحله اسفناج را اضافه كرده و كمي هم بزنيد سپس نمك و فلفل را بابت مزه داركردن اضافه كنيد.بهم بزنيد تا مواد كاملاً با هم مخلوط شوند.

3-  در لايه اول نصف مواد آماده شده را كف تابه مخصوص تارت ريخته و صاف كنيد و روي آن پنير سوييسي اضافه كنيد.

 

از این املت نمیشه گذشت!

 

4- تخم مرغ ها را به همراه شيردر ظرفي به خوبي مخلوط كرده و به آن نمك و فلفل بيفزاييد.

5- تخم مرغ ها را بر روي مواد ريخته و در لايه دوم نصف ديگر مواد را ريخته و نهايتاً سطح غذا را با پنير سوئيسي باقيمانده بپوشانيد.

 

از این املت نمیشه گذشت!

 

6- تابه را براي 20-25 دقيقه در فر قرارداده و براي مطمئن شدن از پخت چنگالي را در مركز ماهيتابه فرو كنيد.اگر چنگال بعد از بيرون آمدن تميز بوده و چيزي به ان نچسبيده بود غذا آماده است.5 دقيقه اجازه بدهيد تا غذا سرد شود.سپس آنرا برش داده و از آن لذت ببريد.

 

از این املت نمیشه گذشت!



شارژ سریع موبایل