مریم عبدالله زاده دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۰

مواد لازم (برای 4 نفر) :

بلغور گندم : ٢/١ فنجان (۴٠گرم)

نخود: ٢٠٠ گرم

پیاز کوچک قرمز : ٢ عدد

لوبیا سفید : ۴٠٠ گرم، پخته

جعفری: نصف فنجان خرد شده

هویج آبپز: نصف فنجان، رنده شده

آبلیمو: ٢ قاشق سوپ‌خوری

روغن زیتون: ٢ قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل: مقداری


طرز تهیه:

لوبیا و نخودها را یک شب تا صبح خیس کرده و بپزید. بلغور گندم را پاک کرده با ٢/١ فنجان آب جوش خیس کنید. ١٠ دقیقه صبر کنید تا بلغور کاملا خیس بخورد، بعد آب آن را خالی کرده و با دست بلغورها را فشار داده تا آب آن کاملا گرفته شود.

بعد از خرد کردن پیازها به صورت نگینی یا حلقه‌ای، در یک ظرف بزرگ تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر برای سرو بریزید.

می‌توانید برای تزیین در یک کاسه چند برگ بزرگ کاهو را گذاشته و سالاد را درون آن بریزید تا جلوه زیباتری داشته باشد، نوش جان!



شارژ سریع موبایل