مواد لازم
آرد گندم 5 قاشق غذاخوری
کشمش 5 قاشق غذاخوری
پودر شکر 7 قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ 5 عدد
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک بشقاب بزرگ از "کیک کشمشی" خواهیم داشت.
مواد لازم برای تهیه کیک کشمشی
هفت قاشق غذاخوری پودر شکر، معادل صد و پنجاه گرم. یک عدد قالب تفلون کیک به قطر حدود 25 سانتی متر.


نصف قاشق چایخوری وانیل. دو قاشق غذاخوری روغن مایع، معادل بیست گرم.


پنج قاشق غذاخوری آرد گندم یا یک پیمانه سرخالی، معادل صد گرم. پنج عدد تخم مرغ.
پنج قاشق غذاخوری کشمش، معادل 90 گرم.

طرز تهیه کیک کشمشی
پنج عدد تخم مرغ را همراه با نصف قاشق چایخوری وانیل و هفت قاشق غذاخوری پودر شکر (150 گرم) با همزن برقی می زنیم تا سفت و کشدار شود.

پنج قاشق غذاخوری آرد گندم را با یک الک اضافه کرده، با همزن هم میزنیم تا مخلوط شود. سپس دو قاشق غذاخوری روغن مایع و پنج قاشق غذاخوری کشمش را اضافه کرده تا مایه کیک کشمشی آماده شود.

فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط – 180 درجه سانتیگراد - روشن کرده، مایه کیک را در قالب ریخته و آن را در طبقه بالای فر برای مدت 25 الی 30 دقیقه قرار می دهیم تا زمانی که روی کیک چسبناک نباشد و کمی طلایی شود. سپس آن را از فر درمیآوریم تا سرد شود.

کیک که کمی سرد شد از قالب جدا میشود. آن را در ظرف برمیگردانیم تا آماده پذیرایی شود.

کالری موجود در کیک کشمشی
مقدار کالری موجود در کل کیک کشمشی حدود 1800 کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در یک ششم کیک کشمشی حدوداً 300 کیلوکالری میباشد.