ندا نیک روش شنبه ۱۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۰

مریم شیرمستی در خصوص اینکه آیا ژله و پاستیل واقعا برای استخوان‌ها مفید هستند، گفت: ماده اصلی تشکیل دهنده ژله و پاستیل نوعی پروتئین حیوانی است و از همین رو می‌تواند برای استخوان‌ها و مفاصل مفید باشد.

وی با بیان اینکه مشابه این پروتئین در آب مرغ وجود دارد، ادامه داد: به همین دلیل وقتی که آب مرغ را در یخچال نگهداری می‌کنیم حالت ژله‌ای می‌گیرد.

“گلوکوز آمین” و “کندراتین سولفات” از مواد موجود در ژله و پاستیل هستند که برای استخوان مفیدهستند.

این کارشناس تغذیه با اشاره به قند و افزودنی‌هایی که به انواع ژله و پاستیل اضافه می‌شود، ادامه داد: وجود این مواد می‌تواند اثر مفید ژله و پاستیل را خنثی و چاقی و اضافه وزن ایجاد کند، بنابراین بهتر است مردم از ورق‌های ژلاتینی فاقد قند و افزودنی موجود در بازار استفاده کنند.

وی یادآوری کرد: می‌توان ژلاتین را با آبلیمو و عسل استفاده کرد و چون یک ترکیب پروتئینی است مصرف آن برای میان وعده مفید است.

این کارشناس تغذیه اظهار کرد: مصرف توصیه می‌شود.

شیرمستی ، مصرف ژله و پاستیل بدون افزودنی برای ترمیم مفاصل، رفع التهاب استخوان‌ها مفید خواندو توصیه کرد که اینگونه ژله‌هایک بار در هفته مصرف شود.

 



شارژ سریع موبایل

خرید کارت شارژ

20000 تومان1000 تومان
50000 تومان500 تومان