ندا نیک روش جمعه ۲۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۰

از ترکیب دو طعم شکلات و نعنا طعم بسیار مطبوعی بوجود می‌‌آید.


مواد لازم:

شکر: 10.5 قاشق غذاخوری

پودر شکر: 115 گرم

پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری

سفیده تخم مرغ: 4 عدد

بستنی: 1.135 کیلوگرم (بستنی نعنایی)

خامه: 1/2 فنجان (زده شده)

اسانس وانیل: 1/4 قاشق چای‌خوری

شکلات: 1/4 فنجان (رنده شده)


طرز تهیه:

1. فر را با دمای 95 درجه سانتیگراد (200 درجه فارنهایت) گرم کنید. طبقه بالا و پایین آن را آماده کنید. سه عدد سینی را با کاغذ پوستی بپوشانید. سه عدد مستطیل 48 سانتیمتری روی کاغذ‌ها رسم کنید.

2. سه قاشق غذاخوری شکر، پودر شکر و پودر کاکائو را داخل یک کاسه متوسط الک کنید.

3. به وسیله یک هم زن برقی سفیده تخم مرغ را داخل یک کاسه بزرگ هم بزنید تا کف کند. یک و نیم قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم مخلوط و به صورت نوک تیز در بیاید و به تدریج پنج قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا سفیده صاف و سفت شود و آن را داخل مخلوط کاکائو بریزید.

4. یک سوم از سفیده را روی هریک از مستطیل‌های رسم شده پخش کنید و بعد آنها را به مدت 4 ساعت داخل فر قرار دهید و بپزید تا خشک شوند. کاغذ‌ها را هر یک ساعت چک کنید بعد از آن سفیده‌ها را به مدت یک شب داخل فر رها کنید.

5. سفیده‌ها را از روی کاغذ‌های پوستی بلند کنید و دو سفیده را روی سطح صاف قرار دهید و روی هرکدام چهار پیمانه بستنی پخش کنید. مواظب باشید که زیاد به سفیده فشار نیاید تا ترک نخورد.

6. یک سفیده را داخل یک بشقاب مستطیل شکل قرار دهید و سفیده دیگر را روی آن قرار دهید سپس سومین سفیده را قرار دهید. آنها را آرام فشار دهید تا به هم بچسبند. روی کیک بستنی را بپوشانید و به مدت حداقل دو ساعت تا یک روز داخل فریزر قرار دهید.

7. خامه، وانیل و یک قاشق غذاخوری شکر را داخل یک کاسه کوچک هم بزنید تا کف مانند شوند. کف درست شده را روی کیک بستنی بمالید و خرده‌های شکلات را روی کیک پراکنده کنید و از عرض کیک را کات کرده و سرو کنید.



شارژ سریع موبایل