سمانه ربانی چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۰

فسنجان غذای محبوب بیشتر ایرانی‌هاست اما این مدل فسنجان را شاید تا حالا نخورده باشید یا حتی اسمش به گوش‌تان ناآشنا باشد. این مدل فسنجان یك غذای خیلی قدیمی لاهیجان است كه بیشتر مادر بزرگ‌ها طرز پختش را می‌دانند و جوانترها كمتر با نحوه پختش آشنا هستند.

حالا كه تا فصل گرما کمی وقت داریم می‌توانید در مهمانی‌هایتان با این غذای محلی خیلی قدیمی از مهمان‌هایتان پذیرایی كنید. 
 

مواد لازم

  • 1 عدد سینه مرغ  
  • 2 /1  پیمانه لوبیا چشم‌بلبلی
  • 2 عدد بادمجان
  • 1 پیمانه مغز گردو
  • 1 عدد پیاز
  • 1 ق س رب گوجه‌فرنگی
  • 2 ق س رب انار
  • نمك و زردچوبه به دلخواه

 

طرزتهیه:

1. پیاز را رنده كنید و با سینه مرغ و نصف پیمانه آب بگذارید بپزد.

2. در یک قابلمه لوبیا چشم بلبلی را هم جداگانه بپزید.

3. بادمجان‌ها را روی حرارت كم تفت دهید و بعد به لوبیای پخته اضافه كنید.

4. گردوی چرخ شده را به لوبیا و بادمجان اضافه كنید و هم بزنید.

5. حالا رب گوجه، رب انار، نمك و زردچوبه را هم اضافه كنید.

6. سینه مرغ پخته شده را هم به بقیه مواد اضافه كنید و بگذارید برای 20 دقیقه روی حرارت كم جا بیفتد.

نکته: 

قدیمی‌های لاهیجان این خورش را بدون مرغ و فقط با لوبیا و بادمجان درست می‌كردند. اگر گوشت‌خور نیستید می‌توانید مثل قدیمی‌ها خورش‌تان را بپزید. 



شارژ سریع موبایل