سارا قاسمی سه شنبه ۱۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۰

اگر به شیرینی‌ پزی علاقه دارید، هنوز هم تنوع میوه‌ها به اندازه ای هست که شما بتوانید دسر میوه‌ای درست کنید. ولی این ‌را كه با چه میوه‌ای چه طعم جدیدی را می‌شود امتحان كرد شاید هركس نداند. به عنوان مثال اینكه طعم هلو با زنجبیل هماهنگ است، تجربه خوشمزه‌ای است كه در این شیرینی می‌توانید آن را امتحان كنید.

 

مواد لازم

  • 4 /1 و 2 پیمانه آرد
  • 2 /1 ق‌چ نمك دریا
  • 2 /1 1 ق‌س شكر دانه ریز (برای خمیر)
  • 12 ق‌س كره سرد
  • 4 /1 پیمانه آب سرد
  • 2 عدد تخم‌مرغ
  • 3 ق‌س شکر ( برای مواد میوه‌ای)
  • 4 عدد هلوی درشت
  • 1 ق س نشاسته ذرت
  • 2 /1و 1 ق‌س زنجبیل تازه رنده‌شده
  • 2 ق‌س كره برای روی شیرینی‌ها
  • مقداری پودر قند (برای تزیین)
  • مخلوط ادویه
  • یک تخم مرغ برای رومال کردن


طرز تهیه:

1. برای تهیه خمیر این شیرینی، آرد ، نمك و شكر را در غذاساز بریزید و مخلوط كنید. كره سرد را حبه كنید و به مواد داخل غذاساز بیفزایید. با روشن كردن دستگاه، كره را با دیگر مواد مخلوط كنید.

2. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید، آب سرد را هم اضافه کنید و  هم بزنید. این تركیب را به مواد داخل غذاساز بیفزایید و دوباره مخلوط كنید. هم زدن را آنقدر ادامه دهید كه همه مواد به صورت یك گلوله خمیر یك تكه درآیند. (این مدت حدود 10 ثانیه است)

3. خمیر را از ظرف بیرون بیاورید، روی سطح صافی بگذارید و به شكل یك توپ درآورید. آن را در كیسه پلاستیك بگذارید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت كند.

4. در این فاصله مواد میوه‌ای داخل شیرینی را درست كنید. نشاسته ذرت، شكر، زنجبیل تازه رنده‌شده و ادویه‌ها را با هم مخلوط كنید. هسته هلو‌ها را هم جدا كنید و به هشت قسمت برش بزنید. هلو‌ها را در مخلوط بالا به مدت ده دقیقه بخوابانید تا مزه‌دار شوند.

5. خمیر را روی سطحی صاف به ارتفاع حدود نیم ساعت باز كنید تا به اندازه دایره‌ای با قطر بیست سانتی‌متر دربیاید. هلو‌های مزه‌دارشده را در مركز دایره خمیری بگذارید، طوری كه روی هم قرار بگیرند و حدود دو سانتی‌متر از لبه خمیر فاصله باشند.

6. لبه‌های خمیر را روی میوه‌ها  برگردانید. همه خمیر را به همین صورت درست كنید. تخم‌مرغ‌ را در ظرفی بشكنید و با چنگال بزنید، بعد با قلم‌مو روی شیرینی‌ها بمالید.

7. تكه‌های كره را هم روی شیرینی‌ها بگذارید و در نهایت فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت معادل 200 درجه سانتی‌گراد روشن كنید تا گرم شود.

8. شیرینی‌ها را در سینی فر بگذارید و به مدت 35 تا 40 دقیقه حرارت دهید تا روی نان شیرینی طلایی شود. بعد از اینكه شیرینی‌ها خنك شدند روی آنها را كمی پودر قند بپاشید و سرو كنید.



شارژ سریع موبایل