امین شجاعی جمعه ۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۰

مرغ یا گوشت که در خانه باشد دیگر نگران وعده غذایی نباشید. با این دو ماده اصلی میتوانید کلی ایده بدهید و بالاخره یک غذای خوشمزه درست کنید. در اینجا از مرغ استفاده کرده ایم و آن را به شکل مالزیایی اش طبخ کرده ایم.


مواد لازم:

دسته ران مرغ 2عدد

شکر قهوه‌ای 2/1 پیمانه

آب 5 و 4/1 قاشق سوپخوری

آب لیمو 1 قاشق چایخوری

خامه صبحانه 100 گرم

آب جوش 2 پیمانه

پیاز سرخ شده 4/1 پیمانه

نمک و فلفل قرمز به میزان لازم


مواد لازم دورچین 

کمپوت آناناس 2/1 پیمانه

پیازچه خرد شده  4/1 پیمانه

تره خرد شده 3 قاشق سوپخوری

آب آناناس 8/1 پیمانه

کنسرو ذرت 4/1 پیمانه

روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای رنگی خردشده 4/1 پیمانه

نمک و فلفل قرمز به میزان لازم


روش تهیه: 

1. مرغ‌ها را همراه پیاز سرخ شده اضافه کنید. بگذارید تا با حرارت ملایم 30 الی 45 دقیقه بپزد و سس آن کاملا غلیظ شود. با شکر و آبلیمو و خامه و کمی آب این سس را تهیه کنید. درآخر نمک و فلفل قرمز را اضافه کنید

2. مواد دورچین را به صورت چهارگوش خرد کنید، سپس داخل یک قالب گرد ریخته و قالب‌گیری کنید. ران‌ها را کنار آنها ریخته و روی آنها کمی از سس غلیظ شده بریزید

طرز تهیه دورچین: 

فلفل دلمه‌ای‌ها را نگینی و تره‌ها را هم خرد کنید. ذرت، پیازچه خرد شده، روغن زیتون، آب آناناس، کمپوت آناناس‌های خرد شده و نمک و فلفل را اضافه و به آرامی با هم مخلوط کنید. از این دورچین  برای زیر مرغ‌ها یا کنار ماهی پخته شده استفاده کنید.



شارژ سریع موبایل