سارا قاسمی چهارشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۰

خمیر مارسیپان کار تزیین را برای خانم های شیرینی پز خیلی راحت کرده است. با کمی خلاقیت می توانند تزیینی فوق العاده برای روی کیک ها شیرینی های خود داشته باشند. در این مطلب هندوانه های مارسیپانی را برای تزیین به شما پیشنهاد می کنیم.

 

مواد لازم:
  •    خمیر مارسیپان:  500 گرم
  •    رنگ خوراکی: به مقدار لازم
  •    دانه خرفه:  به میزان لازم


روش تهیه:

1. برای آماده كردن این نوع هندوانه مارسیپانی ابتدا 500 گرم خمیر مارسیپان را به شش قسمت مساوی تقسیم می‌كنیم، یك قسمت را كنار می‌گذاریم، یك قسمت  را با رنگ سبز خوراكی مخلوط می‌کنیم تا كاملا سبز شود و چهار قسمت آن را با رنگ صورتی و كمی هلویی آنقدر ورز می دهیم تا كاملا یكدست و به رنگ هندوانه شود.

2. به هنگام ورز دادن مارسیپان صورتی به آن دانه خرفه اضافه می‌كنیم و ورز می‌دهیم تا خمیر یكدست شود.

3. از خمیر صورتی داخل قالب‌های نیم‌كره كوچك پر كرده و خارج می‌كنیم ، پشت نیم‌كره را كمی مرطوب كرده و سپس خمیر سفید را با وردنه به قطر یک میلی‌متر باز و روی نیم‌كره را روكش می‌كنیم؛ دوباره همین كار را با خمیر سبز انجام می‌دهیم و در نهایت نیم‌كره آماده شده را به شكل پره پرتقالی به چهار قسمت تقسیم می‌كنیم. حالا هندوانه‌های ما آماده هستند.

 



شارژ سریع موبایل