مریم عبدالله زاده جمعه ۲ آبان ۱۳۹۳ - ۰۰:۱۵

معمولاً خانم‌ها دوست دارند به طور متفاوت و ویژه‌ای از مهمانانشان پذیرایی کنند تا علاوه بر یک پذیرایی گرم سلیقه خود را نیز به مهمانانشان نشان دهند این مطلب به شما کمک می‌کند تا کیک تولدی متفاوت داشته باشید یک کیک تولد توپی (Cake Pops) که تک نفره، مجلسی و شیک است. این کیک هم برای تولد و هم برای سایر مهمانی‌ها و یا حتی دسر می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

 

مواد لازم:

 

کیک اسفنجی

قاشق گرد برای گرد کردن (یا قاشق اسکوپ بستنی)

خامه زده‌شده (خامه فرم گرفته) یا خامه قنادی (خامه قنادی برای این کیک بهتر است)

فویل آلومینیوم

سلفون

یونولیت

کاغذ پوستی

شکلات تخته‌ای یا چیپسی

رنگ غذا

نی‌های ضخیم پلاستیکی

 

طرز تهیه:

 

برای تهیه این کیک می‌توانید خودتان کیک اسفنجی را تهیه کنید یا از کیک‌های آماده استفاده کنید و یا حتی از پودرهای آماده کیک که در بازار موجود است استفاده کنید.

 

آموزش تصویری کیک‌های توپی مجلسی

 

لبه‌های ضخیم کیک را ببرید تا فقط قسمت‌های نرم آن باقی بماند.

 

آموزش تصویری کیک‌های توپی مجلسی

 

کیک را با کارد تکه‌تکه کرده و این کار را ادامه دهید تا به شکل پوره درآید.

 

آموزش تصویری کیک‌های توپی مجلسی

 

آموزش تصویری کیک‌های توپی مجلسی

 

حال کمی از خامه را روی کیک ریز شده می‌ریزیم و با دست یا پشت قاشق مخلوط می‌کنیم تا کاملاً نرم شود.

 

آموزش تصویری کیک‌های توپی مجلسی

 

آموزش تصویری کیک‌های توپی مجلسی

 

آموزش تصویری کیک‌های توپی مجلسی

 

با قاشق گرد یا اسکوپ زن بستنی مخلوط کیک و خامه را گرد می‌کنیم. بهتر است کمی هم با دست آن را گرد کنیم تا کاملاً یکنواخت شود ولی زیاد فشار ندهید تا کیک سفت نشود.

 

آموزش تصویری کیک‌های توپی مجلسی

 

آموزش تصویری کیک‌های توپی مجلسی

 

آموزش تصویری کیک‌های توپی مجلسی

 

ته یک سینی را کاغذ پوستی پهن می‌کنیم، توپ های کیکی را در آن می چینیم و روی سینی را سلفون یا فویل می‌کشیم. 4 ساعت در یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.

 

آموزش تصویری کیک‌های توپی مجلسی

 

آموزش تصویری کیک‌های توپی مجلسی

 

شکلات تخته‌ای یا چیپسی را با روش بن ماری ذوب می‌کنیم. می‌گذاریم تا شکلات خنک شود. نه آن‌قدر سرد باشد که سفت شود و نه آن‌قدر داغ باشد که کیک ها از هم باز شود.

 

آموزش تصویری کیک‌های توپی مجلسی

 

آموزش تصویری کیک‌های توپی مجلسی

 

نی را بر می‌داریم و یک سر نی را در حدود دو سانتی‌متر در شکلات می‌زنیم و بعد وارد توپ‌های کیکی می‌کنیم.

 

آموزش تصویری کیک‌های توپی مجلسی

 

آموزش تصویری کیک‌های توپی مجلسی

 

توپ‌هایی که نی در آن‌ها فرورفته را داخل شکلات آب شده می‌زنیم و می‌گذاریم کمی سفت شود و بعد دوباره آن را در شکلات می‌زنیم. این کار را سه چهار بار انجام می‌دهیم تا روی توپ‌ها کاملاً با شکلات پوشیده شود.

 

آموزش تصویری کیک‌های توپی مجلسی

 

آموزش تصویری کیک‌های توپی مجلسی

 

نی‌ها را در هر مرحله داخل یک یونولیت که با فویل پوشیده شده است فرومی‌کنیم تا خشک شوند. یونولیت را با فویل می‌پوشانیم تا در هر بار گذاشتن نی‌ها و برداشتنشان سوراخ‌های یونولیت گشاد نشود و کیک‌ها نیفتند.

 

آموزش تصویری کیک‌های توپی مجلسی

 

رنگ کردن کیک‌ها:

برای رنگ کردن کیک‌ها یک چوب خلال دندان را در رنگ فرومی‌کنیم و در شکلات می‌زنیم سپس خوب شکلات را به هم می‌زنیم تا یک دست شود.

 

آموزش تصویری کیک‌های توپی مجلسی

 

می‌توانید در دو یا سه مرحله شکلات را رنگ کنید که مانند تصویر اول کیک‌ها کم‌رنگ‌تر و پررنگ‌تر شوند.

یا رنگ را کاملاً مخلوط نکنید تا حالت ابرو باد پیدا کند.

 

آموزش تصویری کیک‌های توپی مجلسی

 

یا هنگامی که لایه آخر هنوز کاملاً خشک نشده و چسبنده است توپ‌ها را از نی گرفته و در ترافل (دانه‌های رنگی ریز خوراکی که برای تزیین شیرینی و بستنی استفاده می‌شود) بچرخانید

 

نکات:

 

1. توجه کنید که این کیک نباید مرطوب باشد برای همین بهتر است به جای خامه زده‌شده از خامه قنادی که رطوبت کمتری دارد استفاده کنیم.

 

2. نی‌هایی که استفاده می‌کنید باید کاملاً ضخیم باشد تا وزن کیک‌ها را تحمل کند

 

3. بهتر است از شکلات سفید استفاده کنیم تا بتوانیم کیکمان را به رنگ‌های دلخواه رنگ‌آمیزی کنیم.

 

4. باقی‌مانده شکلات را می‌گذاریم سرد شود تا ببندد. سپس آن را تکه‌تکه کرده و در نایلون گذاشته و در یخچال نگهداری می‌کنیم تا دفعه بعد بتوانیم از آن استفاده کنیم.

 

آموزش تصویری کیک‌های توپی مجلسی

 

آموزش تصویری کیک‌های توپی مجلسی



شارژ سریع موبایل