سعیده حقیق شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۵

این سالاد الویه نسبت به سایر سالادهای الویه سالم‌تر است و یک انتخاب خوب برای طرف‌داران غذاهای دریایی محسوب می‌شود.

 

مواد لازم:

 

میگو آب‌پز                                 300 گرم

یك عدد فیله ماهی متوسط        750 گرم

سیب‌زمینی                             200 گرم

خیار شور                                 یك قوطی

نخود سبز                                 4 عدد

تخم‌مرغ آب‌پز شده سفت           2 عدد

هویج آب‌پز                                یك عدد

پیاز متوسط                              نصف فنجان

خامه                                       2 فنجان

سس مایونز                             4 قاشق سوپ‌خوری

سركه یا آب‌لیمو                        2 قاشق سوپ‌خوری

روغن زیتون                              به قدر دلخواه

نمك و فلفل                             به قدر دلخواه

 

طرز تهیه:

فیله ماهی و میگو را با پیاز، هویج، 2 قاشق آب‌لیمو، كمی نمك و یك لیوان آب می‌گذاریم كه پخته شود و آب آن كاملاً كشیده شود. سیب‌زمینی را بعد از آب‌پز شدن پوست گرفته، خیلی ریز خرد می‌کنیم. استخوان‌های ماهی را جدا كرده و گوشت آن را خرد می‌کنیم. بعد هویج و خیار شور را خرد و با كلیه مواد خردشده مخلوط كرده و در ظرف بزرگی می‌ریزیم. تخم‌مرغ را بعد از خرد کردن با بقیه آب‌لیمو، روغن زیتون، خامه،نصف مقدار سس مایونز، كمی نمك و فلفل خوب مخلوط می‌کنیم. سپس در یك ظرف مناسب مواد سالاد الویه دریایی را ریخته و آن را به شكل دلخواه درست می‌کنیم. بقیه سس مایونز را با كاردك بر سطح سالاد می‌کشیم و با خیار شور، گوجه‌فرنگی گل شده ، جعفری ،تعدادی زیتون و نخودفرنگی روی آن را تزئین می‌کنیم.



شارژ سریع موبایل