سمیه قاسمی شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۰

مواد لازم برای لقمه گردویی

* نصف فنجان چای خوری (100 میلی لیتر) روغن

* 2 قاشق غذا خوری خمیر مایه

* 2 حبه قند

* 5 تا 5.5 فنجان آرد

* 2 فنجان آب گرم

* مقداری نمک


مواد لازم برای تهیه مواد داخلی لقمه گردویی

* 100 گرم گردو

* 1 قاشق چای خوری دارچین

* 1.5 قاشق چای خوری فلفل بهار( تند نیست و عطر آن به میخك و جوز بویا و دارچین شباهت دارد)

* 6 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز


برای روی آن

* 3 قاشق غذاخوری شیره انگور

* 2 قاشق غذا خوری آب

 

طرز تهیه لقمه گردویی

خمیر مایع و 2 عدد حبه قند را در یک کاسه بزرگ بریزید. آب را به آن اضافه نموده و در حدود 10 دقیقه منتظر بمانید تا عمل بیاید. وقتی که خمیر مایع شروع به افزایش حجم کرد، آرد، روغن و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید تا جایی که خمیر صاف و یکدستی به دست آید.

آن را با پارچه مرطوب به مدت 30 دقیقه بپوشانید. مواد داخلی لقمه گردویی مانند گردو، ادویه ها و شکر را مخلوط کنید و در آسیاب به اندازه ای که بیش از حد ریز نشوند خرد نمایید.

خمیر را به سه قسمت تقسیم نمائید. یک تکه از آن را روی میز باز کنید و سطح آنرا به روغن آعشته نمایید. داخل این خمیر را با یک سوم از مواد میانی پر کنید و آنرا رل نموده و به دو یا سه فسمت مساوی تقسیم نمایید. دو تکه خمیر دیگر را نیز به همین شکل آماده کرده و آنها را داخل یک قالب بچینید. برای 15 دقیقه دیگر آنها را با یک پارچه بپوشانید تا باز هم استراحت نمایند.

شیره انگور و آب را در یک کاسه مخلوط کنید و با کمک فرچه روی لقمه ها بمالید و پس از آن، آنها را در فر 180 درجه و تا زمانی که سطح آنها قهوه ای شوند بپزید. لقمه گردویی تان را بعد از خنک شدن می توانید سرو نمائید.



شارژ سریع موبایل

خرید کارت شارژ

20000 تومان1000 تومان
50000 تومان500 تومان