مریم عبدالله زاده پنجشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۵

نوع غذا: دریایی

وعده غذایی: ناهار شام

زمان پخت : 15دقیقه
 

مواد لازم مناسب برای 4 نفر:

برنج قهوه‌ای پخته : 4 لیوان

قزل‌آلا :4 عدد متوسط

لیمو ترش تازه : نصف یک عدد

گوجه فرنگی : 800 گرم

فلفل قرمز تازه : یک عدد

روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک: یک قاشق غذاخوری

ریحان تازه: مقداری

سیر: دوحبه

 

طرز تهیه:

این ماهی بسیار خوشمزه خواص تغذیه‌ای فوق‌العاده‌ای دارد و تنها در 15 دقیقه حاضر می‌شود.

1. ماهی را روی تخته برش قرار دهید و برش‌هایی به فاصله دو سانتی‌متر روی پوست آن تا استخوان‌ها ایجاد کنید. دو طرف ماهی‌ها را به نمک و فلفل و یک قاشق روغن زیتون آغشته کنید.
 

2. یک قاشق روغن زیتون در تابه بریزید و دو طرف ماهی‌ها را در روغن سرخ کنید. برای هر طرف بین 4 تا 5 دقیقه زمان نیاز دارید.
 

3. گوجه‌فرنگی‌ها را به هر شکلی که دوست دارید برش دهید. آن‌ها را با فلفل خرد شده مخلوط کنید.
 

4. گوجه و فلفل را به همراه سیر در تابه سرخ کنید.
 

5. لیموترش تازه را به ماهی بزنید و گوجه‌ها را با سرکه بالزامیک آغشته کنید و ماهی و گوجه را همراه ریحان و برنج قهوه‌ای سرو کنید.
 

این ماهی بسیار خوشمزه خواص تغذیه‌ای فوق‌العاده‌ای دارد و تنها در 15 دقیقه حاضر می‌شود.



شارژ سریع موبایل