سارا قاسمی شنبه ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۰

این غذا با اینکه نامش مینی پیتزا است، اما همچون پیتزاهای همیشگی، خمیر یا نان ندارد بلکه با خود گل‌کلم باید لایه خمیری پیتزا را درست کنید. برای آشنایی با روش تهیه آن در این آموزش تصویری با ما همراه باشید.

زمان تهیه و پخت: 45 دقیقه

تعداد: 12 عدد

 

مواد لازم

•  یک عدد گل‌کلم

•  دو عدد تخم‌مرغ درشت

•  3 پیمانه پنیر موزارلا

•  یک قاشق چایخوری آویشن

•  یک قاشق چایخوری ریحان

•  دو یک قاشق چایخوری پودر سیر

•  یک پیمانه سس پیتزا

•  یک عدد گوجه‌فرنگی حلقه‌شده

•  ¼ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه:

1. یک بوته گل‌کلم متوسط را انتخاب کنید.

آموزش مینی پیتزای گل‌کلم

2.  آن را درون غذاساز خرد کنید تا به اندازه 4 پیمانه گل‌کلم رنده شده داشته باشید. بقیه آن را می توانید در فریزر نگهداری کنید.

آموزش مینی پیتزای گل‌کلم

3.  گل‌کلم‌ها را درون کاسه بریزید. آنها را 8 دقیقه در مایکروفر حرارت دهید تا کمی نرم شوند. سپس 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. تخم‌مرغ، پودر سیر، ادویه ایتالیایی (مخلوط سبزیجات معطر) و پنیر موزارلا را اضافه کنید و هم بزنید. اگر پنیر موزارلا دوست ندارید، می‌توانید هر پنیری که تمایل دارید انتخاب کنید.

آموزش مینی پیتزای گل‌کلم

4.  مخلوط را به 12 قسمت تقسیم کنید و در سینی فر که از قبل چرب کرده‌اید بچینید. یا می‌توانید در قالب پیتزا آنها را بچینید.

آموزش مینی پیتزای گل‌کلم

5.  آنها را 15 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. احتمال دارد لبه های آن کمی بسوزد و سیاه شود. اما خیلی سخت نگیرید. می توانید آن لبه ها را جدا کنید.

آموزش مینی پیتزای گل‌کلم

6.  روی آنها هر تاپینگی که دوست دارید قرار دهید. به طور مثال، برگ تازه ریحان، یک لایه پنیر و روی آن گوجه‌فرنگی بگذارید.

آموزش مینی پیتزای گل‌کلم

7.  پیتزاها را تا زمانی که پنیر آب شود حرارت دهید.

آموزش مینی پیتزای گل‌کلم



شارژ سریع موبایل