میترا جلالی دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۰۲:۳۰

 تاکیتو (در زبان اسپانیایی، اسم مصغر "تاکو") یک غذای مکزیکی است که از تورتیلاهای کوچک لوله شده و شکم پری از گوشت یا مرغ درست می شود. این تورتیلای شکم پر را بعد از آماده کردن سرخ می کنند تا ترد شود و با سس میل می کنند.

مواد لازم:

•    4 فنجان مرغ پخته، ریش ریش شده

•    1 فنجان سالسا، به علاوه کمی بیشتر برای سرو

•    یک بسته 8 تایی تورتیلاهای آردی کوچک (یا نان لواش)

•    1 عدد آووکادوی خرد شده

•    2 فنجان پنیر دلخواه، رنده شده

•    نیم فنجان گشنیز تازه، خرد شده

•    1 عدد لیمو ترش

دستور تهیه:

1. فر را بگذارید روی دمای 350 درجه فارنهایت گرم شود. داخل ظرف فر فویل آلومینیومی بکشید و سپس روی آن اسپری بزنید و چرب کنید. سپس مرغ را آماده کنید. مرغ کبابی برای این منظور مناسب تر است.

 

 جادوی خوشمزه «تاکیتو» با مرغ و آووکادو


2. در کاسه ای کوچک، ریشه های مرغ و سالسا را مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس آووکادوها را خرد کنید.

 

 جادوی خوشمزه «تاکیتو» با مرغ و آووکادو

 

3. تورتیلاها را روی سطحی پهن کنید. حدود نیم فنجان مرغ را به صورت خطی در مرکز هر تورتیلا بریزید.

 

 جادوی خوشمزه «تاکیتو» با مرغ و آووکادو

 

4. سپس چند برش آووکادو رویش بریزید.

 

 جادوی خوشمزه «تاکیتو» با مرغ و آووکادو


5. سپس از پنیر دلخواهتان رویش بپاشید.

 

 جادوی خوشمزه «تاکیتو» با مرغ و آووکادو


6. گشنیز و آب لیموی تازه روی آنها بریزید.

 

 جادوی خوشمزه «تاکیتو» با مرغ و آووکادو


7. حالا تورتیلاها را محکم لوله کنید و روی ظرف فر بگذارید. روی تورتیلاها هم اسپری چرب کننده یا روغن زیتون بزنید.

 

 جادوی خوشمزه «تاکیتو» با مرغ و آووکادو


8. حدود 20 دقیقه بپزید تا پنیر آنها آب شود و تورتیلاها توست شوند.

9. بلافاصله با سس سالسا و لیمو سرو کنید.

 

 جادوی خوشمزه «تاکیتو» با مرغ و آووکادو



شارژ سریع موبایل