مواد لازم:
• 250 گرم اسفناج
• 200 گرم مغز آرتیشو
• 1 فنجان پنیر موزارلای رنده شده
• نیم فنجان پنیر پارمزان رنده شده
• 3 قاشق غذاخوری مایونز
• 2 حبه سیر، له شده
• 1 فنجان پودر سوخاری
• 2 عدد تخم مرغ، زده شده
• نیم فنجان آرد
• 1 عدد لیمو
• کمی نمک و فلفل سیاه
• 4 فنجان روغن نباتی
دستور تهیه:
1. در کاسه بزرگی، اسفناج، مغز آرتیشو، موزارلا، پارمزان، مایونز، سیر و کمی نمک و فلفل را مخلوط کنید. هم بزنید تا یک دست شود. کاسه را ده دقیقه در فریزر بگذارید تا مواد آن کمی سفت شود.
![کوفته قلقلیهای اسفناج و آرتیشوی سرخ شده کوفته قلقلیهای اسفناج و آرتیشوی سرخ شده](http://avayezendegi.ir/public/userfiles/images/avayezendegi/1393/06/22/691/avayezendegi_koofte_002.jpg)
2. پودر سوخاری، تخم مرغ ها و آرد را در سه کاسه جداگانه بریزید.
3. از مخلوط اسفناج گلوله های کوچکی درست کنید. به آرامی آن را در آرد بغلتانید، سپس آرد اضافی آن را بگیرید و در تخم مرغ بزنید و بعد در پودر سوخاری بزنید.
![کوفته قلقلیهای اسفناج و آرتیشوی سرخ شده کوفته قلقلیهای اسفناج و آرتیشوی سرخ شده](http://avayezendegi.ir/public/userfiles/images/avayezendegi/1393/06/22/691/avayezendegi_koofte_003.jpg)
![کوفته قلقلیهای اسفناج و آرتیشوی سرخ شده کوفته قلقلیهای اسفناج و آرتیشوی سرخ شده](http://avayezendegi.ir/public/userfiles/images/avayezendegi/1393/06/22/691/avayezendegi_koofte_004.jpg)
![کوفته قلقلیهای اسفناج و آرتیشوی سرخ شده کوفته قلقلیهای اسفناج و آرتیشوی سرخ شده](http://avayezendegi.ir/public/userfiles/images/avayezendegi/1393/06/22/691/avayezendegi_koofte_005.jpg)
4. کوفته ها را حدود 3 دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
5. کوفته ها را بلافاصله با برش های لیمو سرو کنید.