مواد لازم :
فلفل دلمهای نصف عدد
پنیر پیتزا 5 قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی 3 قاشق غذاخوری
زعفران یک چهارم قاشق چایخوری
گوشت چرخکرده یک کاسه ماستخوری
پیاز یک عدد
ماکارونی 300 گرم
سوسیس دو عدد کوچک
روغن نصف فنجان
نمک و فلفل به میزان لازم
تخممرغ سه عدد
ماست سه قاشق غذاخوری
قالب تفلون به شکل قلب به قطر 24 سانتیمتر گاز فر دار
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط از « کیک ماکارونی »خواهیم داشت.
طرز تهیه:
یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ میکنیم. گوشت چرخکرده را اضافه کرده هم میزنیم.
نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه میکنیم.
فلفل دلمهای خردشده را اضافه میکنیم. مایه ماکارونی آماده است.
در یک قابلمه آب را جوش آورده و پنج قاشق نمک اضافه میکنیم.
ماکارونیهای دراز را نصف کرده، در آب جوش میریزیم.
ماکارونی حدود ده دقیقه که بپزد، نرم میشود. بعد از نرم شدن، آن را آبکش میکنیم و مقدار زیادی آب سرد روی آن میریزیم.
سه قاشق غذاخوری ماست را با قاشق هم زده، سه عدد تخممرغ و زعفران دم کرده را با آن مخلوط میکنیم.
ماکارونی آبکش شده را با مایه تخممرغی مخلوط میکنیم.
ته قالب را با کمی روغن چرب میکنیم.
نصف ماکارونی را در قالب ریخته، مایه گوشتی را روی آن میریزیم سپس کمی پنیر پیتزا روی آن میپاشیم. مایه ماکارونی نباید با کنارههای ظرف تماس پیدا کند.
بقیه ماکارونی را میریزیم و روی قالب را با یک فویل میپوشانیم. ماکارونی را در قالب با دست یا قاشق فشرده میکنیم.
فر را از نیم ساعت قبل با حرارت متوسط (160 الی 180 درجه سانتیگراد) روشن میکنیم و قالب را برای مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدهیم.
کیک ماکارونی پختهشده را از فر درآورده، ده دقیقه میگذاریم تا سرد شود سپس آن را از قالب در میآوریم.
بقیه پنیر پیتزا و سوسیسهای خردشده را روی کیک قرار میدهیم.
کیک ماکارونی را برای مدت پنج دقیقه زیر شعله گریل فر قرار میدهیم تا پنیرها ذوب و طلایی رنگ شوند.
روی سوسیسها را میتوان با سس گوجه و نخودفرنگی تزئین کرد.
کیک ماکارونی آماده است.
میزان کالری دریافتی از این غذا: