مواد لازم:
خمیر آماده پخت 30 سانتیمتر
سس پستو 3 قاشق سوپخوری
تن ماهی 200 گرم
روغن زیتون 7 قاشق چایخوری
گوجه گیلاسی نصف شده 175 گرم
پنیر موزارلا 100 گرم
زیتون سیاه 8 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم

روش تهیه:
1. فر را روشن میكنیم و دمای آن را 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت انتخاب میكنیم. سپس خمیر پیتزا را روی سینی فر قرار داده و روی آن سس پستو میزنیم.
2. تن ماهی را روی آن تكه تكه پخش میكنیم.

3. گوجههای گیلاسی خرد شده و پنیر موزارلا را همراه با زیتون، نمك و فلفل به آن اضافه میكنیم.
4. روغن زیتون را به سطح آن اضافه كرده و برای 15 دقیقه داخل فر قرار میدهیم.