سمانه ربانی دوشنبه ۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۲:۰۰

این کوفته های کوچک بسیار خوشمزه است و برای یک غذای مفید گزینه مناسبی است.

مواد لازم جهت تهیه کوفته قل قلی فرنگی برای 8 نفر :

تخم مرغ:  1 عدد

شیر:  3/4 پیمانه

پنیر چدار رنده شده: 1 پیمانه

جو پرک:  1/2 پیمانه

نمک: 1 قاشق چای خوری

گوشت کوبیده شده: 500 گرم

کچاب: 2/3 پیمانه

شکر قهوه ای: 1/4 پیمانه

خردل: 1 و 1/2 قاشق چای خوری

 

طرز تهیه کوفته قل قلی فرنگی :


1- فر را در دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

2- دریک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، پنیر، جو و نمک را ترکیب کنید، گوشت کوبیده شده را اضافه کنید، به خوبی مخلوط کنید و این مخلوط را به شکل 8 قرص گوشت کوچک درست کنید، سپس مواد را در یک سینی پخت بزرگ که کمی روغن زده شده است قرار بدید.

3- در یک کاسه کوچک دیگر، کچاب، شکر قهوه ای و خردل را ترکیب کنید، سپس آنها را هم بزنید و روی تمامی قرص نان ها بپاشید.

4- بدون در آنها را به مدت 45 دقیقه در دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) بپزید.

 

طرز تهیه کوفته قلقلی فرنگی



شارژ سریع موبایل