ندا نیک روش سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۰

تعداد: 8 تا 12 نفر

زمان آماده سازی: 30 دقیقه

زمان پخت: 55 دقیقه در دمای 325 درجه فارنهایت


مواد لازم

یک عدد پیاز متوسط، خرد شده

دو قاشق غذاخوری کره

4 قاشق غذاخوری آرد سفید

1.5 پیمانه شیر

220 گرم پنیر چدار رنده شده (2 پیمانه)

یک کیلو سیب زمینی، پوست کننده و نازک ورقه شده

1.5 پیمانه بروکلی تازه خرد شده

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

8 عدد تخم مرغ

دو قاشق غذاخوری شیر

8 ورقه نازک بیکن، سرخ و خشک شده

یک عدد گوجه فرنگی بزرگ، خرد شده


دستور پخت

1. فر را روشن کنید و با دمای 325 درجه فارنهایت بگذارید گرم شود.

2. در تابه ای متوسط پیازها را در کره تفت دهید تا سبک شوند. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. سپس نصف قاشق غذاخوری فلفل سیاه اضافه کنید. شیر را اضافه کنید و هم بزنید. تا حدی هم بزنید که شیر قل بزند. سپس پنیر را اضافه کنید تا آب شود.

3. در پیرکس، سیب زمینی ها را لایه لایه بچینید و روی آن سس پنیر را بریزید. آن را حدود 55 دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها حسابی ترد و برشته شوند.

4. در تابه ای بزرگ، بروکلی ها را با دمای متوسط حدود 5 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند.

5. در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را به همراه آب، نصف قاشق غذاخوری نمک و ¼ قاشق غذاخوری فلفل سیاه را به هم هم بزنید. آن را روی بروکلی ها که روی حرارت قرار دارند بریزید. آن را بدون اینکه هم بزنید با حرارت ملایم بپزید. در این مرحله باید تخم مرغ ها کامل بپزند و سفت شوند.

6. این مواد را روی سیب زمینی ها بریزید.

7. روی آنها نیز گوجه فرنگی های ریز شده و بیکن را بریزید و تا داغ است سرو کنید.

ارزش غذایی

کالری: 421

چربی: 22 گرم

کلسترول: 259 میلی گرم

چربی اشباع شده: 11 گرم

کربوهیدرات: 36 گرم

چربی اشباع نشده: 7 گرم

سدیم: 708 میلی گرم

پتاسیم: 837 میلی گرم

فیبر: 3 گرم



شارژ سریع موبایل