مواد لازم:
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
220 گرم قارچ، آبکشی شده و خرد شده
چند عدد نان گرد
5 قاشق غذاخوری سس پرادویه
1 عدد هویج، رنده شده
1 عدد فلفل دلمه ای، خرده شده
کمی نعناع و گشنیز و پیازچه
نمک
این پیتزا بدون پنیر و فقط با سبزیجات و سس درست می شود.
روش تهیه:
فر را روشن کنید و درجه آن را روی 350 بگذارید تا گرم شود. قارچ را به مدت 4 دقیقه در روغن زیتون تفت دهید. کمی نمک به آن بزنید.

فلفل و هویج را باریک خرد کنید و برای آنکه پیتزا طعم بهتری داشته باشد، کمی پیازچه هم خرد کنید.

روی تخته ای آرد بپاشید و نان های گرد را روی آن بگذارید و با وردنه باز کنید.

نان ها را روی سینی فر چرب شده بگذارید و روی هر کدام سس بمالید و قارچ، هویج و فلفل را روی آنها بریزید.سینی را در فر قرار دهید و بگذارید 15 تا 17 دقیقه حرارت ببیند.
حالا پیتزاها را با نعناع، گشنیز و پیازچه خرد شده تزئین کنید.