سمانه ربانی پنجشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۰

شاید به سختی بتوان باور كرد كه تركیب سفیده تخم‌مرغ و شكر به تنهایی تبدیل به شیرینی شود. اما باور كنید كه با همین مواد اندك و در مدت زمان كوتاهی می‌توانید میز پذیرایی خود را رنگین‌تر كرده و هنر خود را به رخ مهمانان‌تان بكشید.

مواد لازم: 

  •   سفیده تخم‌مرغ: 2عدد یا 60 گرم

  •   پودر كرم تارتار: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری

  •   شكر دانه ریز: 110 گرم

  •   اسانس دلخواه: به میزان لازم

روش تهیه:

1- فر را روی 150 درجه سانتی‌گراد داغ كنید.

2- سفیده را با دور تند همزن برقی بزنید  در حدی كه از ظرف نریزد. پودر كرم تارتار را اضافه كنید. شكر را به تدریج به سفیده افزوده به همزدن ادامه دهید، سپس اسانس دلخواه را اضافه كنید. توجه داشته باشید در حین زدن نباید پف سفیده بخوابد.

3- داخل سینی فر كاغذ روغنی انداخته، مواد را داخل قیف ریخته با ماسوره ساده با رعایت فاصله روی كاغذ دایره‌های یك اندازه ریخته و با در نیمه باز به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید.

نكته:

1- اگر شكر دانه‌ریز نبود داخل دستگاه ریخته و در حد یك دور چرخش آسیاب كنید.

2- می‌توانید در این شیرینی از پودر فندق یا بادام استفاده كنید اما آن را در آخر كار به وسیله لیسك و به آرامی مخلوط كنید.

3- استفاده از اسانس كاملا سلیقه‌ای است و می‌تواند وانیل، اسانس هل، پرتقال، نارگیل و بادام باشد.

4- می‌توانید در شیرینی مرنگ، از یك‌دوم قاشق چای‌خوری قهوه فوری (پودر نسكافه) كه در یك‌چهارم پیمانه آب جوش حل شده استفاده كرده و در آخرین مرحله به مرنگ اضافه  کنید.



شارژ سریع موبایل