ندا نیک روش سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۰

چند سالی است كه كوكی در بین شیرینی‌های ایرانی جا باز كرده است. قیمت پایین، سادگی، سرعت آماده‌سازی و تنوع در طعم و شكل، كوكی را به یكی از محبوب‌ترین بیسكویت‌ها تبدیل كرده است.
 

مواد لازم:

كره یا مارگارین نرم: 220 گرم

پودر قند: 100 گرم

تخم‌مرغ: یك عدد

وانیل: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری

آب لیموی ترش تازه: یك تا 2 قاشق چای‌خوری

آرد: 375 گرم

بیكینگ‌پودر: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری

مارمالاد: به میزان لازم

مغز بادام، خلال بادام و پسته و پودر نارگیل: به میزان لازم

روش تهیه:

1- فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم كنید.

2- كره و پودر قند را مخلوط كرده و با همزن برقی بزنید تا پوك و سفید شود. تخم‌مرغ و وانیل را افزوده و دوباره به زدن ادامه دهید، آب لیموی ترش را نیز اضافه كنید.

3- آرد و بیكینگ‌پودر را مخلوط و الك كرده و به مواد اضافه كنید. خمیر به دست آمده را داخل نایلون گذاشته و حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

3- خمیر را روی سطح آردپاشی شده به وسیله وردنه به ضخامت 2 تا 3 میلی‌متر باز كنید و با كاتر مخصوص به اشكال دلخواه به تعداد زوج برش بزنید. در سینی فر گذاشته و به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.

4- پس از پخت، سینی را از فر خارج كرده و اجازه دهید كوكی‌ها خنك شوند، سپس كوكی‌های زیرین را مارمالاد زده و نمونه مشابه را شهد یا عسل رقیق شده بمالید در پودر نارگیل، پسته، كنجد بزنید و روی لایه مارمالادی قرار دهید تا كوكی‌ها جلوه بیشتری داشته باشند.

 

نكته:

1- خمیر این شیرینی ماندگاری خوبی دارد. می‌توانید از قبل آن را تهیه كرده و داخل نایلون در یخچال نگهداری كنید.

2- این خمیر نیاز به ورز دادن بیش از حد ندارد. بهتر است با توجه به میزان مورد نیاز تكه‌های كوچكی از خمیر را از یخچال برداشته و پس از كمی ورز دادن استفاده كنید.

3- از این خمیر در تهیه انواع بیسكویت و شیرینی‌های تزئینی می‌توان استفاده كرد.

4- این شیرینی در ظرف دردار به مدت 10 تا 15 روز قابل نگهداری و استفاده است.



شارژ سریع موبایل