ندا نیک روش سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۰

درست است كه ماهی غذای سلامت است اما اگر روش طبخ صحیحی را در پیش نگیرید، غذای سالمی در كار نخواهد بود. این روش طبخ ماهی مناسب كسانی است كه با ماهی سرخ‌كردن مشكل دارند یا مایلند یك غذای سالم با عطر سبزیجات را نوش جان كنند. سبزی معطر این غذا را بنا به سلیقه خود می‌توانید تغییر دهید و از جعفری، نعناع یا آویشن استفاده كنید.

مواد لازم برای 4نفر:

كره گیاهی: 50 گرم

رنده پوست یك لیموترش درشت: كمی

آبلیمو: یك قاشق غذاخوری

شوید: مقداری ساطوری شده

استیك ماهی: 4تكه

نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

1- كره را به دمای محیط برسانید تا نرم شود، سپس با رنده پوست لیمو، آبلیمو و شوید را مخلوط كرده و نمك و فلفل بپاشید. 

2- مخلوط را داخل كیسه فریزر ریخته و به شكل سوسیس درآورید و حداقل 20دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شده و شكل بگیرد. 

3- فر را روی 190 درجه سانتی‌گراد داغ كنید. 4تكه فویل را به اندازه‌ای كه قطعات ماهی‌ را بتوان در آن پیچید، ببرید. داخل فویل را كمی چرب كرده و داخل هر فویل یك تكه ماهی قرار دهید. 

4- كره را 8تكه كرده و داخل هر فویل و روی هر ماهی، 2تكه از آن را قرار داده و چند ساقه شوید روی آن بگذارید سپس فویل‌ها را كاملا ببندید. 

5- ماهی‌ها را در سینی فر گذاشته و 20 تا 30دقیقه در طبقه وسط فر آنها را بپزید. برای اینكه ببینید ماهی پخته است یا نه، بعد از 20دقیقه فویل را باز كرده و ماهی‌ها را چك كنید. ماهی را از فر خارج كرده و با لیموترش و سبزی‌پلو سرو كنید. 

اگر از ماهی كامل استفاده می‌كنید كره را داخل شكم ماهی گذاشته و روی آن را كمی چرب كرده و نمك و فلفل بپاشید. بدیهی است كه ماهی كامل و با پوست، زمان پخت بیشتری می‌برد.

نكات:

1- اگر نارنج در دسترس است از آن به جای لیموترش استفاده كنید.

2- می‌توانید یكی، دو حبه سیر رنده شده به كره اضافه كنید.

3- اگر فویل را كاملا نبندید، كره می‌سوزد و ماهی طعم بد می‌گیرد.



شارژ سریع موبایل