سمانه ربانی يكشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۰

در این مطلب طرز تهیه فروماژ را به شما آموزش خواهیم داد و بقیه میوه ها هم دقیقا به همین شكل تهیه میشوند!


مواد اولیه برای 8 نفر:

  • زرده تخم مرغ 4 عدد
  • شکر  8 قاشق غذاخوری
  • شیر 3 لیوان
  • پودر ژلاتین 12 قاشق چایخوری
  • میوه 10عدد (در اینجا کیوی)
  • وانیل 1چهارم قاشق چایخوری
  • خامه فرم گرفته 1لیوان
  • ژله 1بسته (با طعم میوه دلخواه  (در اینجا کیوی))

 

طرز تهیه:

1. اول کیوی های تازه و کاملا رسیده را پوست بگیرید و خرد کنید و یك ذره شکر(به جز مقدار گفته شده در طرز تهیه) یک ربع بپزید.

2. در یك ظرف زرده های تخم مرغ را بریزید و با چنگال به هم بزنید و بعد 2قاشق غذاخوری آب گرم به آن اضافه کنید و با همزن خیلی خیلی خوب بزنید و در آخر وانیل را به آن اضافه کنید و باز هم بزنید.

3. شیر را بجوشانید.همزن را روشن کنید و روی دور تند بگذارید و زرده ها را بزنید و همزمان شیر داغ را کم کم به مواد اضافه کنید(حتما از قبل همزن روشن باشه تا زرده نبره).

4. نصف لیوان آب جوش را با پودر ژلاتین مخلوط کنید و خوب حرارت بدید تا همه ذراتش حل بشوند بعد بذارید کمی سرد شود.

5. ژله کیوی را به روش دلخواه تهیه کنید.

6. یه قالب مناسب انتخاب کنید و ژله کیوی رو بریزید تهش و بذارید توی فریزر تا کمی بگیره ولی روش چسبناک بشه (حدودا 15تا20دقیقه).

7. وقتی کیوی پخت اون رو کامل له کنید و بریزید داخل شیر و زرده.

8. نصف خامه رو با نصف مواد (پوره و شیر) مخلوط کنید و وقتی کامل مخلوط شد بقیه خامه و پوره رو هم اضافه کنید (این کار برای حل شدن کامل خامه داخل دسر هست).

9. وقتی آب و ژلاتین سرد شد دقیقا به طرز بالا اونم به مواد دسر اضافه کنید طوری که کاملا یکنواخت بشود.

10. بعد مواد رو روی ژله کیوی که داخل فریزر بسته میریزیم و 4 تا 6 ساعت میذاریمش داخل یخچال تا ببندد!

 

طرز تهیه فروماژ کیوی، دسر شیک و خوشمزه


نکات:

1) اگر دوست دارید به مواد دسر رنگ خوراکی هم بزنید.

2) بهتره وقتی مواد دسر درست شد قبل از ریختنش روی ژله اونو بذارید روی یه ظرف یخ و نیم ساعت با لیسک همش برنید تا غلیظ بشود.

3) توجه کنید اگر میوه رو نپخته استفاده کنید دسر هیج وقت نمیبندد!

4) اگر خامه زده شده ندارید خامه صبحانه رو کمی با همزن بزنید و داخلش کمی شکر بریزید و بعد استفاده کنید!



شارژ سریع موبایل