ندا نیک روش چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۰

وقتی یك روز طولانی را سپری كرده یا خسته از سر كار به خانه می‌آیید و هوس خوردن یك غذای متفاوت و سریع می‌كنید بیشتر مواقع زنگ زدن به رستوران یا فست‌فود چاره كار است ولی پیشنهاد ما این است كه این مدل غذا را سریع در خانه تهیه كنید تا از مضرات فست‌فود دور باشید. چون علاوه بر اینكه از مواد اولیه سالم و مطمئن استفاده می‌كنید، می‌توانید از نحوه سرخ كردن و نوع روغن مصرفی هم اطمینان داشته باشید.

در این مواقع بهترین گزینه استفاده از گوشت سفید است و از بین گوشت‌های سفید، ماهی و میگو بهترین انتخاب است. همین حالا دست به كار شوید چون غذای شما نیم ساعت دیگر آماده است. فقط دقت داشته باشید كه مصرف ماهی تیلاپیا را به صورت همیشگی در برنامه غذایی‌تان نگنجانید و از ماهی‌های دیگر هم بهره ببرید. 

دنیای شلوغ و پرمشغله امروز گاهی آدم را مجبور به انتخاب غذاهایی می‌كند كه هم زود آماده شود و هم دارای ارزش و خواص غذایی باشد. البته این حرف به این معنی نیست كه باید غذاهای سنتی را كنار گذاشت و از خوردن قورمه‌سبزی، فسنجان، قیمه و... كه نیاز به زمان پخت طولانی دارند، گذشت.

مواد لازم برای 4 نفر:

ماهی تیلاپیا: چهار عدد

لیموی تازه: یك عدد بزرگ

آرد سفید گندم: دو پیمانه

آرد سوخاری: دو پیمانه

تخم‌مرغ: دو عدد

نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم

سیب‌زمینی بزرگ: یك عدد

فلفل قرمز و نمك: به میزان لازم

شوید خشك: یك قاشق غذاخوری

روغن زیتون: یك قاشق غذاخوری

روش تهیه:

1. ماهی‌ها را با آب‌لیموی تازه، نمك و فلفل سیاه مزه‌دار كنید. در یك كاسه بزرگ تخم‌مرغ‌ها را بشكنید و هم بزنید. حالا هر دو طرف ماهی‌ها را ابتدا در آرد سفید، سپس در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری بزنید. در یك ماهیتابه بزرگ، مقداری روغن بریزید و هر دو طرف ماهی‌ها را در آن سرخ كنید.

2. همراه این غذا می‌توانید مقداری سیب‌زمینی تند برشته هم سرو كنید. همزمان كه ماهی‌ها در حال سرخ شدن هستند، سیب‌زمینی را پوست كنده و به اندازه درشت آن را خرد، سپس در مقداری آب، برش‌های سیب‌زمینی را نیم‌پز كنید. حالا سیب‌زمینی‌های نیم‌پز را در سینی فر بچینید و روی آنها كمی روغن زیتون، نمك، فلفل قرمز و شوید بپاشید.

3. بعد سیب‌زمینی‌ها را در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه بپزید و در كنار فیله سوخاری تیلاپیا سرو كنید.



شارژ سریع موبایل