ندا نیک روش پنجشنبه ۴ تير ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۰

مواد اولیه برای 10 نفر:

نمك: به میزان لازم

مرغ (فیله): نیم كیلو

جوز هندی (اختیاری): یك سوم عدد

پیاز: نیم كیلو

جوش شیرین: 1هشتم قاشق چایخوری

گوشت (نیم كیلو قلوه گاه گوسفندی و نیم كیلو ماهیچه گوساله): 1كیلو

زعفران: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا دو نوع گوشت گوسفند و گوساله را پاك كرده و بشویید و یك ساعت اجازه دهید كاملا خشك شوند.سپس آنها را با هم مخلوط كرده و دوبار چرخ كنید.

پیازها را پوست كنده و چرخ كنید و آب آنها را كامل بگیرید به طوری كه اصلا آب نداشته باشند.كمی از آب پیاز را نگه دارید.نمك، جوزهندی و جوش شیرین را به پیاز اضافه كرده و پیاز را به گوشتی كه از قبل دو بار چرخ شده اضافه كرده مجدداً یك بار دیگر چرخ كنید. سپس گوشت را در یك ظرف بزرگ بریزید و آن را با كف دست حسابی ورز دهید.

برای این كار می توانید از غذاساز نیز استفاده كرده و به مدت 5 تا 7 دقیقه بگذارید تا گوشت حسابی كش بیاید. سپس به مدت 15 دقیقه گوشت را در یخچال قرار دهید تا قدری سرد شود. سپس از گوشت تكه هایی به وزن 100 تا150 گرم چانه بگیرید.

دست را با آب پیاز مرطوب كرده و گوشت را به سیخ بكشید. وسط هر برش یك تكه از فیله مرغ به صورت نگین قرار دهید. در صورت تمایل از زعفران غلیظ دم كشیده نیز می توانید استفاده كنید.به این صورت كه آن را یا در مایه كوبیده یا روی كباب بریزید.

نكات:

1) بهتر است پیاز چرخكرده را یك شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا آب بیندازد و آب آن جدا شود. سپس پیاز را چنگ زده در تنظیف بریزید و حسابی فشار دهید تا آب آن خارج شود تا تفاله پیاز به دست آید. دقت كنید ظرف پیاز حتما باید دارای درپوش چفت باشد!

2) جوش شیرین به مقداری مصرف شود كه كباب زود سرخ نشود. زیرا جوش شیرین باعث زودتر بریان شدن كباب می شود.

3) اینكه پیاز شما آب نداشته باشد نكته بسیار مهمیست كه ممكن است در صورت عدم توجه باعث ریختن كباب از سیخ شود.

4) بهتر است برای كباب كردن از آتش بسیار تند استفاده كنید و چند ثانیه اول كباب را زود به زود بچرخانید تا مایه آن نریزد.



شارژ سریع موبایل