نگار محمدی چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۰

مورد مصرف: صبحانه

آماده سازی: ۱۲۰ دقیقه

پخت: ۱۲۰ دقیقه

 

مواد لازم جهت تهیه مارمالاد سیب جنگلى :

 

 سیب درختی                     یک کیلو گرم

 شکر                                یک کیلو گرم

 آب                                  چهار تا پنج لیوان

 چوب دارچین                     سه عدد

 هل                                 به میزان لازم

کشمش و بادام                  به میزان لازم

 زعفران آب شده                به میزان لازم

 آبلیمو                             دو قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

 

سیب ها را شسته و پوست گرفته و ریز خرد میکنیم توى قابلمه اى شکر و آب را با هم مخلوط کرده و سیب ها را هم اضافه و روى اجاق با حرارت متوسط می گذاریم تا آب بجوش بیاید.

 

سپس حرارت را ملایم و میگذاریم تا آرام آرام سیب پخته شود من هل و دارچین را هم بعد از جوش آمدن اضافه کردم و گذاشتم مربا آرام آرام دو ساعت پخته و له شود.

 

سپس بادام و کشمش و زعفرون حل شده را افزودم و گذاشتم نیم ساعت دیگه نیز مارمالاد سیب جنگلى مان پخته و نرم شود البته مرتب بهش سر میزنیم و هم میزنیم باید مرتب سر کشى کنید و یادتون باشه حرارت ملایم باشد.

 

در آخر هم آبلیمو افزودم و گذاشتم مارمالاد سیب جنگلى چند ساعتى تو همون قابلمه بمونه تا خنک و سفت شود سبس شیشه گرفتم و در یخچال نگه دارى میکنم.



شارژ سریع موبایل