نازنین نظریان جامی دوشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۰

برای تهیه این دسر خوشرنگ سعی کنید انار انتخابی شیرین باشد و در صورتی که ترش بود مقدار بیشتری پودر قند اضافه کنید.

مواد اولیه:

 

  • نشاسته ذرت: 4 قاشق غذاخوری
  • وانیل: یك چهارم قاشق مرباخوری
  • خامه: 150گرم (فرم گرفته شده)
  • آب انار: 2 پیمانه
  • پودر قند: 3 چهارم پیمانه
  • شیر: 2 قاشق غذاخوری
  • ژلاتین:2 ورق
  • پنیر خامه‌ای: 100گرم (اختیاری)


طرز تهیه:

1. ابتدا آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید، شیر را نیز افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم زده تا غلیظ شود.

2. پنیر خامه‌ای را با خامه فرم گرفته مخلوط کرده و بزنید در حدی که فقط با هم یکدست شوند.

3. مخلوط خامه را به مواد نشاسته‌ای اضافه کرده و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.

4. ورق ژلاتین را در 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده، روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود، سپس به مواد افزوده و سریع هم بزنید. پودینگ آماده شده را با کمی دانه انار مخلوط کرده و در جام یا ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید.

نكته:

* برای تزیین می‌توانید از یك لایه پودینگ انار و یك لایه پودینگ سفید به صورت لا به لا استفاده كنید.



شارژ سریع موبایل