نازنین نظریان جامی يكشنبه ۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۰

6 نکته که فلافل خانگی را مانند فلافل های حاضری می کند

فلافل گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود پخته و ادویه‌جات است. این غذا در خاورمیانه و به‌ویژه بیروت و دمشق و بغداد زیاد استفاده می‌شود. فلافل معمولا به روش سنتی پخت می شده است.

1. برای تهیه فلافل معمولا از نخود، عدس، ماش، سیب زمینی و بادمجان استفاده می شود.

2. بهترین ادویه این غذا زیره است. شما می توانید از زیره سبز یا سیاه استفاده کنید. درصورت تمایل کمی نعناع خشک اضافه کنید.

3. هنگام چرخ کردن نخودها، بهتر است مایه زیاد شل نباشد؛ زیرا باعث باز شدن فلافل می شود و اندازه دانه ها باید کمی درشت تر از اندازه شکر باشد.

4. اگر مطمئن نیستید فلافل هنگام پخت از هم نمی پاشد به مایه آن تخم مرغ اضافه کنید.

5. چاشنی فلافل ترشی انبه یا بادمجان است.

6. هنگام سرخ کردن فلافل از داغ بودن ظرف و روغن مطمئن باشید.



شارژ سریع موبایل