سارا قاسمی دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۰

مواد لازم:

  • مرغ كامل: یك عدد متوسط
  • كره آب شده: 50 گرم
  • آب پرتقال: نصف پیمانه
  • آب لیمو ترش و آب نارنج: از هر كدام دو قاشق غذاخوری
  • نمك و فلفل: به میزان لازم

 

مواد لازم برای داخل شكم مرغ:

  • فلفل دلمه‌ای كوچك : یك عدد
  • فلفل سبز تند: یك عدد
  • پیاز متوسط: دو عدد
  • ادویه مرغ، ادویه كاری و زردچوبه: از هر كدام یك قاشق چای‌خوری
  • نمك و فلفل: به میزان لازم


طرز تهیه:

1. در یك كاسه همه ادویه‌ها، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید. كره آب شده را با آب پرتقال، آب نارنج، آب لیموترش، نمك و فلفل سیاه خوب مخلوط كنید. یكی از پیازها را چهار قاچ كنید. فلفل سبز و فلفل دلمه‌ای را بزرگ خرد كنید.

2. مرغ شسته‌ شده را روی سطح كار قرار داده و داخل شكم مرغ را اول با مخلوط ادویه‌ها مزه‌دار و بعد با پیاز، فلفل دلمه‌ای و فلفل سبز پر كنید. حالا با خلال‌دندان شكم مرغ را ببندید.

3. فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد روشن كنید. تمام قسمت‌های مرغ را با مخلوط كره و آب مركبات خوب مزه‌دار كنید. یك عدد پیاز باقی مانده در دستور را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و كف ظرف مخصوص فر بچینید.

4. مرغ مزه‌دار شده را روی پیاز‌ها قرار داده و بقیه مخلوط كره و آب مركبات را داخل ظرف بریزید. سر ظرف را با فویل بپوشانید و مرغ را در فر گذاشته و اجازه دهید یك ساعت بپزد، بعد فویل را از روی ظرف بردارید و كمی از سسی كه مرغ در آن قرار دارد را روی مرغ بریزید و اجازه دهید مرغ بدون فویل نیم ساعت دیگر بپزد تا روی آن برشته شود.

5. بعد از آماده شدن، مرغ را در ظرف سرو گذاشته و سس را روی آن بریزید یا می‌توانید سس را در ظرفی جدا، كنار مرغ سرو كنید.

طرز تهیه سس مرکبات:

 

مرغ شکم پُر با سس مركبات

 

برای درست كردن یك سس عالی از آب مركبات فقط كافی است یك لیوان آب پرتقال، دو قاشق غذاخوری آب لیموترش، یك قاشق مرباخوری آرد ذرت با كمی نمك و فلفل را در یك دیگ بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا یك سس نسبتا غلیظ برای سرو كنار غذا درست كنید.



شارژ سریع موبایل