سارا قاسمی چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۰

مواد لازم:

  •    خامه فرم‌گرفته: ۳۵۰ گرم
  •    زرده‌ تخم‌مرغ: شش عدد
  •    ژلاتین: ۱۲ ورق
  •    شكر: ۲۰۰ گرم
  •    شیر:۲۰۰ میلی‌لیتر
  •    پودر بلوط یا فندق: 100 گرم
  •    وانیل مایع: یك قاشق چای‌خوری
  •    نشاسته ذرت: دو قاشق غذاخوری


روش تهیه:

1. ابتدا ورقه‌های ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه می‌دهیم تا كاملا شل شوند، سپس آنها را از آب سرد خارج كرده و در ظرفی كه بهتر است استیل باشد می‌ریزیم. حالا مقدار كمی آب‌جوش به آن اضافه كرده و روی بخار سماور یا كتری قرار داده و اجازه می‌دهیم تا ژلاتین ذوب شود.

2. پودر بلوط را نیز تفت می‌دهیم تا كمی تست شود.  در مرحله بعدی زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه شكر و وانیل داخل ظرفی مسی یا استیل ریخته و روی بخار آب جوش قرار می‌دهیم و با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا كاملا پف كرده و روشن شوند، سپس شیر و نشاسته ذرت را به آن اضافه می‌كنیم و داخل یك قابلمه كه بهتر است مسی باشد ریخته و روی حرارت ملایم آنقدر هم می‌زنیم تا كرم پخته و نسبتا غلیظ شود.

3. در این زمان كرم را كنار می‌گذاریم تا خنك شود.  حالا كرم، خامه، پودر بلوط و ژلاتین را با هم خوب مخلوط كرده و داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم و به مدت ۶ تا ۸ ساعت داخل یخچال یا فریزر می‌گذاریم. پس ازخارج كردن كرم از قالب آن را با اسپری ولوت و خمیر مارسیپان تزئین می‌کنیم.



شارژ سریع موبایل