سارا قاسمی سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۰

طعمی جدید و خوشمزه و ترد برای دوستداران فلافل ، هویج فلافل را خیلی خوش طعم و تردتر می کند این نوع را هم امتحان کنید.

آماده سازی : 15 دقیقه 

پخت : 20 دقیقه 

مواد لازم برای 5 نفر :

نخود خام          200 گرم

هویج متوسط      1 عدد

 پیاز کوچک        1 عدد

سیر                 3-4 حبه

انبه پودر شده     1 قاشق غذا خوری

زیره سیاه         1/2 قاشق چای خوری

فلفل سیاه        1/2 قاشق چای خوری

زردچوبه            1 قاشق چای خوری

جوش شیرین     1 قاشق چای خوری

نمک                به میزان لازم

 

طرز تهیه فلافل نخود و هویج :

نخود را حتما یک شبانه روز خیس کرده و آب آن را دوبار عوض کنید.

سپس نخود را دوبار در چرخ گوشت قرار دهید هویج و پیاز و سیر را هم اضافه کنید (می توانید با رنده ریز رنده کنید).

سپس ادویه جات را ریخته و مخلوط را خوب ورز می دهیم در یخچال قرار می دهیم. (هر چقدر مدت زمان ماندن در یخچال بیشتر باشد خمیر بهتر بهم می چسبد ) ماهیتابه نچسب را خوب داغ کرده روغن ریخته و از مواد با قالب برداشته و در روغن سرخ می کنیم.



شارژ سریع موبایل