سارا قاسمی چهارشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۰

آماده سازی : 60 دقیقه 

پخت : 40 دقیقه  

 

طرز تهیه فیله سالمون مخصوص شب عید


مواد لازم جهت تهیه فیله سالمون :

فیله ماهى سالمون متوسط     6 عدد

 پیاز کوچک                         1 عدد

 سیر                                4 تا 6 عدد

* فلفل دلمه                       1 عدد

فلفل سیاه و نمک                 به میزان لازم

زعفران دم کرده                    به میزان لازم

روغن زیتون                          2 قاشق غذا خوری

آبلیمو تازه                            3 قاشق غذا خوری

* فلفل دلمه قرمز  (و یا رب فلفل ... كه من از رب آن استفاده میكنم )


طرز تهیه فیله سالمون :

فیله سالمون یكى از راحت ترین هاست كه من اغلب از روى تنبلى درست میكنم.

 

طرز تهیه فیله سالمون مخصوص شب عید


مواد را در غذا ساز ریخته و خوب تركیب میكنیم و تكه هاى ماهى سالمون را با این تركیب مرینیت كرده ، خوب ماساژ میدهیم و براى چند ساعت داخل یخچال قرار می دهیم و حدود چهل دقیقه قبل از سرو غذا آن را داخل فر داغ قرار می دهیم.

فر را از قبل با حرارت بالا داغ میكنیم و زمانى كه ماهى را درون فر قرار میدهیم حرارت را روى 170 درجه سانتى گراد به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار میدهیم.



شارژ سریع موبایل