سارا قاسمی يكشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۰

مواد لازم برای تهیه شیرینی پنجره ای :
 
روغن مایع                    300 گرم

نشاسته                      40  گرم

آرد گندم                       50 گرم

گلاب                           40 گرم

پودر هل                        دو قاشق مربا خوری

تخم مرغ                       دو عدد

پودر شکر                      120 گرم

با این مقدار مواد لازم حدود چهل عدد ”‌شیرینی پنجره ای“ خواهیم داشت.

قالب مخصوص شیرینی پنجره ای و یک قابلمه کوچک برای سرخ کردن شیرینی‌ها، 120 گرم پودر شکر (حدود شش قاشق غذاخوری)

 

روش تهیه شیرینی پنجره ای

 

روش تهیه شیرینی پنجره ای

 

چهل گرم گلاب، 300 گرم روغن مایع معادل سه فنجان روغن که برای سرخ کردن نیاز می‌باشد. (حدود 60 گرم روغن به خورد شیرینی‌ها می‌رود)

 

روش تهیه شیرینی پنجره ای

 

روش تهیه شیرینی پنجره ای

 

دو عدد تخم مرغ، پنجاه گرم آرد گندم (حدود دو و نیم قاشق غذاخوری)

 

روش تهیه شیرینی پنجره ای

 

روش تهیه شیرینی پنجره ای

 

دو قاشق مرباخوری پودر هل (معادل شش گرم)، چهل گرم نشاسته

 

روش تهیه شیرینی پنجره ای

 

روش تهیه شیرینی پنجره ای

 

طرز تهیه شیرینی پنجره ای

چهل گرم نشاسته و چهل گرم گلاب را مخلوط کرده، تا مایه یکنواختی به دست آید. سپس دو عدد تخم مرغ اضافه کرده، هم می‌زنیم.

 

روش تهیه شیرینی پنجره ای

 

پنجاه گرم آرد گندم را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه شیرینی آماده شود.

برای اینکه راحت‌تر بتوانیم مایه را قالب بزنیم، می‌توانیم مایه شیرینی را در یک ظرفی که ته آن صاف است بریزیم.

 

روش تهیه شیرینی پنجره ای

 

300 گرم روغن را در یک قابلمه کوچک داغ می‌کنیم. به حدی که اگر یک قطره از مایه شیرینی را در آن بریزیم، سریع پف کند و بالا بیاید. در این موقع قالب را برای ده ثانیه در روغن فرو برده تا داغ شود و بعد قالب داغ شده را تا لبه آن در مایه می‌زنیم تا مایه شیرینی به کناره های قالب بچسبد ولی لبه آن را نگیرد.

سپس آن را در روغن فرو برده، کمی تکان می‌دهیم تا از قالب جدا شود و بعد دوباره سریع قالب را در مایه زده، در روغن فرو می‌کنیم. این عمل باید سریع انجام شود تا قالب سرد نشود. اگر قالب سرد باشد، مایه به آن نمی‌چسبد و اگر زیادی داغ شود، مایه در ظرف پخته می‌شود. دو طرف شیرینی که سرخ شد آن را در آبکش انداخته تا روغن اضافه آن گرفته شود.

 

روش تهیه شیرینی پنجره ای

 

شش قاشق غذاخوری پودر شکر را با دو قاشق مربا خوری پودر هل مخلوط کرده، روی شیرینی‌های سرد شده می‌پاشیم. دقت کنید که همه جای شیرینی آغشته به پودر شکر شود. اکنون شیرینی آماده پذیرایی می‌باشد. با کمی پودر پسته می‌توان روی آن را تزئین کرد.

 

روش تهیه شیرینی پنجره ای

 

روش تهیه شیرینی پنجره ای



شارژ سریع موبایل