ندا نیک روش شنبه ۴ مهر ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۰

خورش سیر و انار یکی از چندین غذای محلی استان مازندران است. این خورش به صورت محلی فاقد زعفران است.

 

مواد لازم:

پودر موسیر: یك قاشق مرباخوری

پودر سیر: یك قاشق مرباخوری

سیر: 5حبه (بزرگ)

نمک: به میزان لازم

انار: 2 پیمانه (دان شده)

رب انار: نصف پیمانه

مرغ: یك کیلو

پیاز: یك عدد (ریز)

روغن کنجد: 4 قاشق سوپ خوری

زعفران: یك قاشق مرباخوری (اختیاری)

 

طرز تهیه:

1. ابتدا مرغ را شسته و چربی های اضافی آن را پاک کنید.تابه را روی حرارت گذاشته و کمی مرغ را بدون افزودنی تفت دهید و در انتها 2 قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و پس از 10دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه خارج کنید.

2. پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و آن را به همراه 2 قاشق دیگر روغن داخل تابه ریخته و طلایی کنید.سیر را شسته و پوست بگیرید و آن را رنده زده یا کاملا له کنید و پس از سرخ شدن پیاز به آن اضافه کنید.

3. شعله را بسیار ملایم کرده و سیر را کمی تفت دهید.زردچوبه ،فلفل و نمک را نیز به مواد افزوده و یك دقیقه تفت دهید.زعفران را با نصف پیمانه آب گرم حل کنید و آن را به رب انار اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و به پیازداغ اضافه کنید.مرغ را به مواد در حال جوش اضافه کرده و بعد از کمی جوشیدن دانه انار را نیز اضافه کنید و اجازه دهید خورش 50دقیقه تا یك ساعت جا بیفتد.

 

نکات:

1) اگر از رب انار آماده استفاده می کنید میزان آن را 2 برابر کنید.

2) بهتر است از رب انار ترش استفاده کنید.

3) در صورت تمایل به جای روغن کنجد از روغن زیتون یا روغن مایع استفاده کنید.



شارژ سریع موبایل