سارا قاسمی دوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۳ - ۰۳:۲۰

یک عدد پیاز را با نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه اضافه می‌کنیم. یک قاشق رب گوجه را در آن تفت داده، سپس گوشت و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم.

 

مواد لازم

 

گوشت چرخ کرده                                         یک کاسه ماست‌خوری

نخود فرنگی                                                 نصف یک قوطی کنسرو

سوسیس هات داگ                                     یک عدد

پنیر پیتزا                                                      دویست گرم

نان لواش یا نصف بسته خمیر فولیکا               دو عدد

سس سفید و قرمز                                      برای تزئین

رب گوجه فرنگی                                           یک قاشق غذاخوری

روغن                                                           نصف فنجان

پیاز                                                               یک عدد

نمک، فلفل و زردچوبه                                  به مقدار لازم

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس رولت خوری از «کیک گوشت و پنیر» خواهیم داشت.

 

مواد لازم برای کیک گوشت و پنیر

 

نصف فنجان روغن، معادل 50 گرم. یک عدد پیاز متوسط، حدود صد گرم.

 

آشنایی با روش تهیه کیک گوشت و پنیر

 

آشنایی با روش تهیه کیک گوشت و پنیر

 

یک عدد سوسیس هات داگ یا معادل 130 گرم سوسیس. نصف یک قوطی کنسرو نخودفرنگی یا یک فنجان نخودفرنگی پخته‌شده، معادل 100 گرم.

 

آشنایی با روش تهیه کیک گوشت و پنیر

 

آشنایی با روش تهیه کیک گوشت و پنیر

 

به مقدار لازم سس سفید، قرمز و یا سس فرانسوی برای تزئین. دو عدد نان لواش نرم یا نصف بسته خمیر فولیکا.

 

آشنایی با روش تهیه کیک گوشت و پنیر

 

آشنایی با روش تهیه کیک گوشت و پنیر

 

یک کاسه ماست‌خوری سرخالی گوشت چرخ‌کرده، معادل دویست گرم. دویست گرم پنیر پیتزا رنده شده، معادل دو کاسه ماست‌خوری.

 

آشنایی با روش تهیه کیک گوشت و پنیر

 

آشنایی با روش تهیه کیک گوشت و پنیر

 

یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی، معادل 40 گرم. یک قالب تفلون مستطیل شکل به طول 26 سانتی‌متر یا قالب‌های تفلون به شکل‌های دیگر. گاز فر دار

 

آشنایی با روش تهیه کیک گوشت و پنیر

 

آشنایی با روش تهیه کیک گوشت و پنیر

 

طرز تهیه کیک گوشت و پنیر

 

یک عدد پیاز را با نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه اضافه می‌کنیم. یک قاشق رب گوجه را در آن تفت داده، سپس گوشت و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم. در آخر یک فنجان کنسرو نخودفرنگی را اضافه کرده تا مایه وسط کیک آماده شود.

 

آشنایی با روش تهیه کیک گوشت و پنیر

 

دو الی سه لایه نان لواش نرم یا خمیر نازک فولیکا، ته یک قالب تفلون مستطیلی انداخته، روی آن مقداری مایه گوشت می‌ریزیم. سپس مقداری پنیر پیتزا رنده شده و بعد چند تا از سوسیس‌های حلقه شده را اضافه می‌کنیم.

 

آشنایی با روش تهیه کیک گوشت و پنیر

 

دوباره نان، مایه گوشت، پنیر پیتزای رنده شده و سوسیس‌های حلقه شده را اضافه کرده تا قالب پر شود. در نهایت لبه‌های نان را به داخل قالب تا می‌زنیم و روی آن را با فویل آلومینیومی می‌پوشانیم.

 

آشنایی با روش تهیه کیک گوشت و پنیر

 

فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (180 درجه سانتی‌گراد) روشن می‌کنیم و بعد قالب را برای نیم ساعت در طبقه وسط فر قرار داده تا بپزد. بعد از کمی سرد شدن، کیک را برگردانده و روی آن را با سس سفید و قرمز تزئین می‌کنیم تا آماده پذیرایی شود.

 

آشنایی با روش تهیه کیک گوشت و پنیر

 

کیک گوشت و پنیر را می‌توان در قالب گرد با لبه‌های دالبری نیز مطابق شکل تهیه نمود و روی آن را با سس سفید و قرمز و کناره‌های آن را با چیپس تزئین کرد.

 

آشنایی با روش تهیه کیک گوشت و پنیر

 

و یا می‌توان این غذا را در قالب‌های دیگر نیز مطابق شکل تهیه نمود.

 

آشنایی با روش تهیه کیک گوشت و پنیر

 

کالری موجود در کیک گوشت و پنیر

 

مقدار کالری موجود در کل کیک گوشت و پنیر حدوداً 2750 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک برش از غذا (یک پنجم آن) حدوداً 550 کیلوکالری می‌باشد.



شارژ سریع موبایل