ندا نیک روش چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۴:۰۰

مواد لازم:

پیاز متوسط 1 عدد

گوشت چرخ شده 250 گرم

سیب زمینی 2 عدد متوسط

گوجه فرنگی 2تا3 عدد

فلفل دلمه ای در صورت تمایل

نمک و فلفل و زرد چوبه و آبغوره یا غوره به عنوان چاشنی
 

طرز تهیه :

1. در ابتدا اشاره کنم این غذا تقریبا شبیه کباب تابه ای این روزهاست ولی در قدیم در شهر اراک این غذا در تابه های گودی به نام تال پخته میشد به همین دلیل به این نام معروف است و این غذا به صورت آبدار سرو میشود.

2. ابتدا پیاز رنده شده و گوشت به همراه ادویه ها مخلوط کرده و در ماهیتابه از قبل چرب شده پخش کرده و برش میدیم و با درب بسته روی حرارت متوسط گذاشته تا کمی تغییر رنگ بده بعد گوشت رو برگردانده و روی آن سیب زمینی. و گوجه حلقه شده.

3. به همراه نمک زرد چوبه گذاشته و مقدار یک استکان اب اضافه کرده و حرارت رو کم کرده تا سس غلیظ بشه ودر آخر چاشنی دلخواه که آبغوره مناسبتره اضافه میکنیم به همراه نان یا پلو نوش جان کنید.



شارژ سریع موبایل