سارا قاسمی دوشنبه ۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۰

حدود 200 گرم سبزی ترشی را پاک کرده، شسته، ریز خرد می‌کنیم و هشت قاشق از آن را جدا کرده، برمی‌داریم.

 

مواد لازم

 

تمبر هندی                       یک بسته 150 گرمی

بادمجان ریز                       سیصد گرم

موسیر خشک                  صد گرم

سیر رنده شده                 یک قاشق غذاخوری

سبزی معطر                    8 قاشق غذاخوری

فلفل تند                          یک عدد

نمک                                یک قاشق غذاخوری

سرکه سفید                    نیم کیلوگرم

 

با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه دو ظرف یک لیتری از «ترشی بادمجان با تمبرهندی» خواهیم داشت.

 

مواد لازم برای ترشی بادمجان و تمبر هندی

 

یک قاشق غذاخوری نمک. هشت قاشق غذاخوری سبزی معطر خردشده، حدود 200 گرم سبزی پاک نکرده نیاز می‌باشد. سبزی معطر شامل: نعناع، ترخون، مرزه، شوید و جعفری

 

آشنایی با روش تهیه ترشی بادمجان و تمبر هندی

 

آشنایی با روش تهیه ترشی بادمجان و تمبر هندی

 

یک بسته تمبر هندی، معادل 150 گرم. یک بوته کوچک سیر برای تهیه یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده.

 

آشنایی با روش تهیه ترشی بادمجان و تمبر هندی

 

آشنایی با روش تهیه ترشی بادمجان و تمبر هندی

 

سیصد گرم بادمجان ریز. صد گرم موسیر خشک، معادل یک کاسه ماست‌خوری.

 

آشنایی با روش تهیه ترشی بادمجان و تمبر هندی

 

آشنایی با روش تهیه ترشی بادمجان و تمبر هندی

 

یک عدد فلفل تند. نیم کیلوگرم سرکه سفید حدود دو لیوان سر پر به حدی که ظرف پر شود.

 

آشنایی با روش تهیه ترشی بادمجان و تمبر هندی

 

آشنایی با روش تهیه ترشی بادمجان و تمبر هندی

 

طرز تهیه

 

حدود 200 گرم سبزی ترشی را پاک کرده، شسته، ریز خرد می‌کنیم و هشت قاشق از آن را جدا کرده، برمی‌داریم. یک بوته کوچک سیر را پوست کنده، رنده می‌کنیم و یک قاشق غذاخوری از آن را برمی‌داریم. یک عدد فلفل تند را نیز ریز خرد می‌کنیم و مخلوط مواد اخیر می‌کنیم.

 

آشنایی با روش تهیه ترشی بادمجان و تمبر هندی

 

حدود 300 گرم بادمجان ریز را شسته، پوست‌کنده و یا پوست‌نکنده، خرد می‌کنیم. (اگر بخواهیم ترشی زودتر جا بیفتد و بادمجان ترشی‌ها نرم شوند، در این مرحله، بادمجان‌های خردشده را با یک لیوان آب و یک لیوان سرکه ده دقیقه می‌جوشانیم)

 

آشنایی با روش تهیه ترشی بادمجان و تمبر هندی

 

یک بسته تمبر هندی 150 گرمی را با دو لیوان آب و یک قاشق غذاخوری نمک مخلوط کرده، از صافی رد می‌کنیم تا هسته‌های آن جدا شود.

 

آشنایی با روش تهیه ترشی بادمجان و تمبر هندی

 

سبزی و فلفل خردشده، موسیر رنده شده، بادمجان خردشده و موسیر خشک را لا به لا در ظرف ترشی ریخته و روی آن را با آب تمبر هندی و دو لیوان سرکه پر می‌کنیم. در ترشی را بسته، برای یک هفته در دمای اتاق نگهداری می‌کنیم (اگر بادمجان‌ها پخته نباشد، حدود سه الی چهار هفته زمان لازم است) تا ترشی آماده استفاده شود.

 

آشنایی با روش تهیه ترشی بادمجان و تمبر هندی

 

ترشی آماده پذیرایی می‌باشد.

 

آشنایی با روش تهیه ترشی بادمجان و تمبر هندی

 

نوش جان!

 

کالری موجود در ترشی بادمجان و تمبر هندی

مقدار کالری موجود در کل ترشی حدود 400 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست‌خوری از ترشی حدود 100 کیلوکالری می‌باشد.



شارژ سریع موبایل