سمانه ربانی جمعه ۱۷ مهر ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۰

مواد اولیه:

  • آرد: 3 پیمانه (مخصوص نان)
  • كره: 100گرم
  • سوسیس: 10عدد
  • ماست: یك پیمانه
  • بیكینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری
  • نمك: نصف قاشق چای خوری
  • شكر: 2 قاشق مرباخوری
  • سیاه دانه: به میزان لازم
  • زرده تخم مرغ: یك عدد

 

طرز تهیه:

1. ابتدا کره را روی حرارت ذوب كرده و ماست را به آن اضافه کرده و مخلوط كنید، مواد خشک را با هم مخلوط كرده و حداقل 3 بار الک کنید تا هوا بخورند و سبك شودند و بعد كم كم به ماست و کره اضافه کنید و بهم بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس خمیر را داخل ظرف چرب شده ای قرار داده و روی آن را با یك پارچه نخی نمناك بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت 20 تا 30 دقیقه استراحت کند.

2. پس از استراحت خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید ، یک تکه از خمیر را به شکل مستطیل به طولی کمی بیشتر از سوسیس و عرضی 3 سوسیس روی سطح صافی به قطر نیم سانت باز کنید سپس سوسیس را روی خمیر گذاشته و خمیر را دور آن بپیچانید و اطراف آن را با فشار دست خوب به یکدیگر متصل کنید.روی سطح خمیر را برش های مورب و كم عمق بزنید و اجازه دهید ابتدا و انتهای خمیر باز بماند.

3. یك عدد زرده تخم مرغ را زده و روی خمیر بمالید و كمی كنجد یا سیاه دانه روی آن بریزید.همه سوسیس ها را به این شكل در آورید.

4. سینی نان را در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد و به مدت 30 دقیقه قرار دهید ، چند دقیقه آخر زمان پخت بالای فر را روشن کنید تا روی نان ها طلایی شود سپس همراه با سس کچاب یا تند سرو نمائید.

 

نكات:

در صورت تمایل روی سوسیس ها مقداری كره و زرده تخم مرغ زده و بعد داخل خمیر قرار دهید.



شارژ سریع موبایل