سارا قاسمی دوشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۰

مواد لازم:

کلم خرد شده : یک کیلو

برنج : یک کیلو

گوشت چرخ شده : 500 گرم

ریحان : 400 گرم

ترخان : 250 گرم

جعفری : 200 گرم

پیاز : 2 عدد

زعفران : 3 قاشق

روغن : به مقدار لازم

نمک و فلفل : به مقدار لازم

ادویه پلویی : یک قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه:

1. گوشت را به همراه یک عدد پیاز رنده شده ( متوسط ) چنگ می زنیم . به اندازه سرگنجشکی برداشته و در دست گرد می کنیم در آرد می غلتانیم و بعد در روغن کمی سرخ می کنیم.

2. کمی روغن در تابه ریخته یک عدد پیاز را خرد می کنیم و تفت می دهیم تا بلوری شود. کلم را اضافه کرده و به مدت 10 تا 12 دقیقه با حرارت ملایم می چرخانیم . نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه و زعفران را ریخته دوباره کمی هم می زنیم.

3. برنج را خیس کرده بعد از کمی پخت ریحان، جعفری و ترخان خرد شده را اضافه کرده مانند سبزی پلو آبکش می کنیم.

4. روغن ته قابلمه می ریزیم مقداری برنج در قابلمه ریخته و از مایع کلم و کوفته ریزها روی آن می ریزیم دوباره برنج ریخته و مواد را روی آن می ریزیم تا مواد تمام شود. قابلمه را روی حرارت گذاشته تا دم برنج بالا بیاید. دمکنی می گذاریم تا برنج دم بکشد.



شارژ سریع موبایل

خرید کارت شارژ

20000 تومان1000 تومان
50000 تومان500 تومان