سمانه ربانی پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۴ - ۰۴:۰۰

در این دستور ، نان تست فرانسوی را به شما آموزش خواهیم داد. امیدواریم طرز تهیه آن مورد استفاده شما قرار بگیرد. 

مواد لازم:

  • تخم مرغ 2 عدد
  • خامه یا شیر یک دوم فنجان
  • جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری
  • نان باگت 8 تکه

 

طرز تهیه:


1. در یک کاسه ، تخم مرغ ، خامه یا شیر رابا جعفری خرد شده مخلوط کنید.

2. نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.

3. 8 تکه از نان باگت را که برش زدیم در تخم مرغ گذاشته و 3  تا 4 دقیقه به آن زمان می دهیم.

4. 15 گرم کره را داخل ماهی تابه ذوب می کنیم و نان باگت ها را پس از بیرون آوردن از تخم مرغ داخل ماهی تابه سرخ می کنیم.2 تا 3 دقیقه زمان لازم است تا هر سمت نان ها سرخ و طلایی شود.این نان ها الان آماده اند.می توانید آنها را میل کنید.نوش جان.



شارژ سریع موبایل