سمانه ربانی شنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۴ - ۰۶:۰۰

مواد لازم : برای 4 نفر

پودر زیره  : نصف ق. چ

پودر تخم گشنیز : نصف ق. چ

سیر ساطوری: 2 حبه

پاپریکا:یک  ق. چ

پودر آویشن : نصف  ق. چ

آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

سینه مرغ : 500 گرم

نمک و فلفل : به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

ادویه‌ها را با آبلیمو، روغن و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.سینه مرغ را به اندازه مکعب‌های  2سانتی‌متر خرد کنید و هر دو، سه عدد آن را به یک خلال دندان بکشید.

سیخ‌های مرغ را در یک کاسه گرد قرار داده و مایه طعم‌دهنده را روی آن بریزید. حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد.

سیخ‌های کوچک پینچیتو مرغ را روی منقل و توری مشبک کباب کنید. اگر از فر استفاده می‌کنید سیخ‌ها را در سینی فر نسوز چیده و 20 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی‌گراد آن را بپزید.

می توانید به جای مرغ از راسته گوسفند یا گوساله استفاده کنید.بهتر است مرغ را از شب قبل در مایه بخوابانید تا بهتر طعم بگیرد.در طول پخت از مایه باقیمانده روی مرغ‌ها بدهید.پینچیتو مرغ یک کباب اسپانیایی می باشد.



شارژ سریع موبایل