پردیس احمدی يكشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۰

این ژله‌ی بسیار زیبا است علاوه بر آن سادگی تهیه آن مزیتی مهم برایش محسوب می‌شود. یک تزئین تک که مشابه آن را کمتر در مراسم یا رستورانی دیده‌اید.

 

این ژله‌ی بسیار زیبا است علاوه بر آن سادگی تهیه آن مزیتی مهم برایش محسوب می‌شود. یک تزئین تک که مشابه آن را کمتر در مراسم یا رستورانی دیده‌اید. این ژله را هم ژله آسمانی و هم ژله‌ی ابر می‌نامند.

 

مواد لازم:

 

پودر ژله بلوبری                                  یک بسته

خامه زرد شده یا اسپری خامه            به مقدار مورد نیاز

آب جوش                                           یک لیوان

یخ                                                     یک لیوان

 

طرز تهیه:

 

پودر ژله را با یک لیوان آب جوش حل می‌کنیم. بهتر است مایع به دست آمده را روی شعله بگذاریم تا یکی دو جوش بخورد. تا دانه‌های ژلاتین کاملاً حل شود. سپس لیوان یخ را اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم. ژله کمی می‌بندد و کمی شکل می‌گیرد (مثل عکس زیر). کمی از ژله را داخل لیوانی مورد نظر می‌ریزیم. مقداری از خامه را در کناره لیوان می‌گذاریم دوباره کمی از ژله را ریخته و طبق شکل خامه می‌ریزیم و همین کار را ادامه می‌دهیم تا لیوان پر شود.

 

طرز تهیه ژله آسمانی

 

لیوان‌های آماده‌شده را داخل یخچال می‌گذاریم تا کاملاً ببندد.

 
طرز تهیه ژله آسمانی
 

نکته:

 

می‌توانیم با کمی خلاقیت از پاستیل‌هایی به شکل پرنده یا هواپیما هم روی ژله و هم داخل ژله در کناره لیوان استفاده کنیم.

 

طرز تهیه ژله آسمانی
 

اگر موقعی که خامه‌ها را روی ژله‌ها می‌ریزیم خامه داخل ژله فرورفت ژله را کمی داخل یخچال می‌گذاریم تا بیشتر ببندد، اما نه کامل. بعد از یخچال بیرون آورده و با چنگال به هم می‌زنیم.

 

طرز تهیه ژله آسمانی

 

طرز تهیه ژله آسمانی



شارژ سریع موبایل