ندا نیک روش دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۰

ماهی بستكی یك غذای اصیل و قدیمی مردم هرمزگان است. این غذا بیشتر با ماهی شیر و حلوای سفید و بدون برنج پخته می‌شود. این مدل ماهی را صیادها روی لنج درست می‌كنند.

ماهی را از دریا می‌گیرند و همان جا تمیز می‌كنند. حتی صبحانه هم این ماهی را می‌خورند. اگر دلتان می‌خواهد طرز پخت متفاوتی از ماهی یاد بگیرید با ما همراه باشید.



مواد لازم برای 3 نفر:

1 عدد ماهی شیر یا حلوا

1 عدد پیاز

5 حبه سیر

1 ق چ پودر كاری

1 ق چ فلفل قرمز

1 ق چ پودر زیره

1 عدد گوجه‌فرنگی

1 ق س جعفری

نمك و زردچوبه به اندازه لازم


طرز تهیه:

1.   ماهی را تكه‌تكه كنید و آنها را به كمی نمك و زردچوبه آغشته کنید و  بگذارید یك ساعت در یخچال بماند.

2. حالا پیاز را نگینی خرد كنید و روی حرارت كم، آن را تفت دهید.

3. سیرها را رنده كنید و به پیاز اضافه كنید. دقت کنید که حرارت كم باشد تا سیر نسوزد. همین که بوی سیر در آمد كافی است.

4. گوجه‌فرنگی را نگینی خرد كنید وبه سیر و پیاز اضافه كنید.

5. حالا نمك، فلفل، پودر كاری، پودر زیره و جعفری را هم اضافه كنید و با یك لیوان آب بگذارید که جوش بیاید.

6.  در یک تابه جداگانه ماهی را در كمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.

7. ماهی تفت داده شده را به مواد در حال جوش‌تان اضافه كنید و بگذارید 15 دقیقه روی حرارت ملایم بپزد.

نکته:

اگر می خواهید سردی ماهی اذیتتان نکند می توانید تکه های ماهی را علاوه بر نمک و زردچوبه با کمی فلفل هم طعم دار کنید.



شارژ سریع موبایل