رسول جابر سعادت آباد چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۰

آماده سازی:     15 دقیقه

 

مدت انتظار:       15 دقیقه

 

مجموعاً:            30 دقیقه

 

مواد اولیه :       برای 6 نفر


روغن مایع                                                            2 قاشق سوپخوری
سینه مرغ بدون پوست و استخوان، رشته شده     220 گرم
برش های نازک فلفل دلمه ای                               نصف یک عدد
پیاز کوچک                                                            1 عدد
سس سالسا                                                       نصف فنجان
پودر بیسکوییک                                                    1 و نیم فنجان
آب جوش                                                             1/3 فنجان
پنیر موزارلا رنده شده                                           1 و نیم فنجان

 

طرز تهیه:

 

1. طبقه‌ی فر را روی پایین‌ترین نقطه قرار دهید. فر را با 450 درجه‌ی فارنهایت (230 درجه سانتی‌گراد) داغ کنید. سینی پیتزا پزی 30 سانتی‌متری را با روغن اسپری کنید.

 

2. یک ماهیتابه را روی شعله‌ی نسبتاً زیاد داغ کنید. روغن را اضافه کنید. ماهیتابه را بچرخانید تا کل آن با روغن پوشش داده شود. مرغ را به مدت 3 دقیقه در روغن تفت دهید و گاهی هم بزنید. فلفل دلمه‌ای و پیاز را اضافه کنید و هم بزنید. به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا سبزیجات ترد شوند و وسط مرغ دیگر صورتی رنگ نباشد. از روی شعله بردارید. سالسا را اضافه کنید و کنار بگذارید.

 

3. پودر بیسکوییک و آب جوش را در یک کاسه‌ی کوچک بریزید و هم بزنید تا شکل خمیری نرم پیدا کند. آن را 20 بار هم بزنید. نوک انگشتان را به پودر بیسکوییک آغشته کنید و خمیر را در سینی پیتزا پهن کنید.لبه‌ی آن 1 سانتی‌متر با دور سینی فاصله داشته باشد. 3/4 فنجان پنیر را روی خمیر بپاشد. روی آن را با مخلوط مرغ بپوشانید. 3/4 فنجان پنیر باقیمانده را روی مرغ بپاشید.

 

4. به مدت 12 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که خمیر قهوه‌ای شود و پنیر آب شود و پف کند در فر بپزید.



شارژ سریع موبایل