میترا جلالی دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۰

یکی از غذاهای محلی کردستان، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است.

مواد لازم :

  • گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان: 300 الی 400 گرم
  • برنج: نصف پیمانه
  • عدس: یك پیمانه
  • کشک پاستوریزه: 5 قاشق غذا خوری (کشک رقیق‌تر 3 لیوان)
  • زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز: به میزان لازم
  • سینه مرغ برای کوفته ریزه
  • پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن به مقدار لازم
  • نعناع داغ برای تزئین


طرز تهیه:

1. گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه می‌پزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه می‌کنند و کشک سائیده شده درون آن می‌ریزند.

2. بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین می‌کنند.

3. کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده میکنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن، رنگ و میزان نمک را تعیین کنند، در چنین آش‌هایی که کشک مصرف می‌شود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشک‌های پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود.

4. در این آش می‌توانید بعد از پختن گوشت ،استخوان‌ها را جدا کرده و گوشت را تکه تکه کرده و در آش بریزید.



شارژ سریع موبایل