امین شجاعی جمعه ۱۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۰

در این دستور کانولی را به شما آموزش می دهیم .امیدواریم آن را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

 

مواد لازم:

پنیر ریکوتا 450 گرم

پودر شکر سه چهارم فنجان

وانیل یک قاشق چای خوری

30 گرم شکلات کره ایی

یک قاشق غذا خوری روغن قنادی

پودر پسته سه چهارم فنجان

یک فنجان خامه زده شده

120 گرم شکلات تخته ایی خرد شده

12 تا 14 ورق خمیر کانولی

 

طرز تهیه:

1. در یک کاسه کوچک ، پنیر ریکوتا ، پودر شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید.هم بزنید تا ترکیب نرمی بدست بیاید.

2. 30 گرم شکلات را به این مواد اضافه کنید و هم بزنید .مواد را بپوشانید و در یخچال 6 ساعت خنک کنید.

3. در این فاصله ، در یک قابلمه کوچک ، 120 گرم شکلات بریزید و آن رابه روش بن ماری یا در ماکروویو  ذوب کنید.

4. به یک کاسه کوچک انتقال دهید.سپس ورقه های کانولی را به دور یک جسم چوبی یا فلزی بپیچید و در روغن سرخ کنید .(همانند تصویر)

5. سپس بعد از خنک شدن خمیر سرخ شده را بیرون بکشید و هر دو انتهای  کانولی را در شکلات  ذوب شده فرو ببرید.

6. سپس  در پودر پسته بزنید و روی یک کاغذ روغنی که در سینی کشیده اید قرار دهید.حداقل 45 دقیقه زمان دهید تا سفت شوند.

7. بعد ، با یک قیف آشپزی ترکیب پنیر و خامه را داخل کانولی ها ریخته و در ظرف سرو بچینید.



شارژ سریع موبایل